Kapela Jelen potěšila pár dní před začátkem turné fanoušky novým videem

Kapela Jelen potěšila pár dní před začátkem turné fanoušky novým videem  

Skupina Jelen má za sebou velmi úspěšný rok 2016. Nejenže vydala své druhé studiové album Vlčí srdce, které se stalo platinovým, ale také objela velmi úspěšné turné, na němž novou desku propagovala. Již v polovině února vyjíždí kapela na jeho pokračování, ještě předtím ale potěšila fanoušky zbrusu novým živým videem.

Turné Vlčí srdce navštívilo minulý rok v patnácti městech celkem 15 tisíc návštěvníků. Celou koncertní šňůru završili Jeleni beznadějně vyprodaným koncertem v pražském Velkém sále Lucerny. Ale protože se na mnoho fanoušků nedostalo, rozhodla se kapela v průběhu února a března navštívit i další česká a moravská města, na něž se během podzimního turné nezbyl prostor.  

Jako první se může na vystoupení těšit publikum v Zábřehu na Moravě, kam dorazí kapela 16. února. Následovat bude Brumov, Frýdek-Místek, Plzeň či Kralupy nad Vltavou. Turné pak zakončí 25. března v Jindřichově Hradci. Aby fanouškům čekání na živé vystoupení kapela trochu zkrátila, představila nové živé video k písni Pohanská, jejíž záznam byl pořízen během koncertu v Havlíčkově Brodě. 

V písni Pohanská hostuje zpěvačka Vu Thao Chi. „Když se mi ozvala kapela Jelen s tím, že viděla na internetu mé amatérské video, a jestli bych s nimi nezkusila nazpívat duet, bylo to jako sen.  Díky spolupráci s Jelenem se mi otevřel nový hudební svět, který mě neuvěřitelně inspiroval,” raduje se mladá hudebnice, “ani v nejbláznivějších představách by mě nenapadlo, že jednou budu stát před vyprodanou Lucernou a zpívat s partou kluků, která mi změnila život.”

„Atmosféra loňských koncertů byla fantastická. Těšíme se na pokračování. Protože hudby není nikdy dost. Video k písni Pohanská nám aspoň trochu zkracuje čekání na naše další koncertní zastávky a připomíná loňský podzim na cestách. Upřímně. Po třech letech jsme měli poprvé, teď v lednu, měsíční přestávku. Dovolenou. Mně osobně se to zdá už nekonečné,” těší se Jindra Polák, frontman kapely. 

I na letošním turné se mohou návštěvníci těšit na hudební hosty. Pozvání od Jelenů opět přijala zpěvačka Kateřina Marie Tichá i beskydský písničkář David Stypka. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji. 

Termíny: 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!