Seznamka opravdu pro všechny

Seznamka opravdu pro všechny 

Seznamování na internetu je dnes velký fenomén. Na síti hledá své partnery stále více lidí. Nutí je k tomu nejen nedostatek volného času, ale také mnoho zamilovaných historek od těch, kteří se právě v kyberprostoru seznámili. Pro zájemce je v dnešní době k dispozici skutečně mnoho možností, jak se seznámit přes internet. Využít mohou nejrůznější zahraniční aplikace i ryze české seznamky. Jedna z nich se nachází také na stránce Seznamte.se.

Seznamka Seznamte.se je vhodnou startovací čárou i pro naprosté začátečníky. Má velký počet registrovaných uživatelů a zakládá si především na důvěryhodnosti. Na stránce získáte anonymní přístup a celá je zabezpečená tak, že chrání veškeré informace před jejich zneužitím. Osobní záležitosti, se kterými se její uživatelé svěří, tak zůstanou v bezpečí a nedostanou se ke třetím stranám. Profily ostatních uživatelů si mohou prohlížet pouze přihlášení uživatelé. Nevhodné či vulgární jedince pak můžete také blokovat či nahlašovat administrátorům. Stránky samotné jsou navíc uživatelsky velmi jednoduché. Začátečník si může vytvořit svůj nový profil s fotografií, nebo se přihlásit pohodlně přes Facebook.

Seznamte.se není zcela bezplatnou službou. Řídí se na základě filozofie, že muž by měl ženě nadbíhat a první rande za ni zaplatit. Proto mají ženy veškeré služby zcela zdarma, zatímco muži si musí za seznamku zaplatit. Nicméně ti, kteří chtějí ušetřit, mohou vyzkoušet bezplatně verzi s omezenými funkcemi.

Svého ideálního partnera pak mohou zájemci najít prostřednictvím propracovaného sociologického dotazníku, v němž stačí vyplnit pravdivé informace o sobě i o svém ideálním protějšku. Na základě těchto výsledků se pak objeví ideální partneři seřazeni podle vzájemné shody. Milovníci astrologie pak jistě ocení to, že si u každého profilu mohou přečíst, jakého znamení daný uživatel je a na základě toho vyhodnotit, zda se k sobě hodí. K dispozici je samozřejmě také tradiční vyhledávání podle krajů, měst, věku a dalších možností.

Seznamte.se nabízí také takzvanou Rychloseznamku, v rámci níž si člověk vybírá jen na základě profilové fotky. Jestliže se uživatelé navzájem označí jako „líbí“, automaticky se ukáže, že je mezi nimi sympatie a mohou hned začít komunikovat. Podobný princip znají třeba uživatelé oblíbeného Tinderu. Zdarma je na seznamce také lifestylový magazín, v němž čtenáři naleznou mnoho informací ze světa seznamování, zdraví i filmu. Články poradí, jak správně vyplnit profil, na co si dát při seznamování pozor nebo se můžete kouknout na zajímavé tipy na rande.

- INZERCE

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!