Festival Okoř oslaví již tuto sobotu své šestnácté narozeniny. Dorazí Ewa Farna, Jaroslav Uhlíř i David Koller

Festival Okoř oslaví již tuto sobotu své šestnácté narozeniny. Dorazí Ewa Farna, Jaroslav Uhlíř i David Koller  

Festival Okoř, který je součástí české festivalové scény již od roku 2000, nabídne i letos návštěvníkům den plný hudby a zábavy pod jedním z nejznámějších tuzemských zřícenin. I letos nabídne během předposlední srpnové soboty stálice české hudební scény, jako jsou písničkář Xindl X, hudebník Jaroslav Uhlíř či kapely Mandrage a Tata Bojs.

Festival Okoř se každoročně zaměřuje na celou rodinu, proto si na své přijdou děti i rodiče. Obě věkové kategorie bezesporu potěší pohádkové písně v podání Jaroslava Uhlíře. Vůbec poprvé se letos na festivalu představí Barbora Poláková, Tata Bojs, Ewa Farna i skupina Jelen. „Při zmínce o Okoři si vybavím léto a pohodu. Na Festivalu Okoř budeme opravdu poprvé a moc se těšíme! Kdysi jsem se byl na jednom ze starších ročníků podívat, tak jsem zvědavý,“ říká Jindra Polák, frontman kapely Jelen.

„Máme připravený nabitý playlist plný našich největších hitů, i toho nejlepšího z posledního alba. K tomu show plnou zrcadel a blyštivých věcí! Nuda určitě nebude,“ láká návštěvníky na své vystoupení kapela Mandrage. Chybě nebude ani populární český písničkář Xindl X, který se na podzim chystá vydat novou desku Kvadratura záchranného kruhu, a David Koller.

Areál festivalu se návštěvníkům otevře v sobotu 20. srpna v poledne. Produkce odstartuje o dvě hodiny později. Na místo se mohou zájemci dostat speciálním Cyklohráčkem z Prahy a ze Slaného. Posílené budou také autobusové spoje z Kladna i z české metropole. Zájemcům bude k dispozici také stanové městečko pod slavnou zříceninou.

Vstupenky budou k dispozici i na místě za cenu 590 korun. Připraveno bude ale jen omezené množství kusů.

Foto: Lukáš Běhounek 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Hrad Okoř

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!