Vivaldianno odstartuje v Praze již příští týden. Na unikátní 3D koncert dorazí i slavný Stradivari

Vivaldianno odstartuje v Praze již příští týden. Na unikátní 3D koncert dorazí i slavný Stradivari  

Světové turné projektu Vivaldianno – Město zrcadel odstartuje již ve středu 8. června v pražské O2 areně. Nabídne opět multižánrovou show světových parametrů, během které nebudou kromě talentovaných umělců chybět ani nejmodernější speciální efekty, 3D animace i velkoplošné projekce.

Vivaldianno přináší lehce mrazivý příběh o životních vzletech a pádech geniálního hudebního skladatele Antonia Lucia Vivaldiho. Ten je vyprávěn prostřednictvím hudby i moderního tance. Nepostradatelnou součástí celého představení jsou speciální efekty i unikátní animace a velkoplošné projekce, které vytvářejí výjimečný 3D koncert. Návštěvníci se tak mohou těšit na skutečně dechberoucí audiovizuální show.

O hudební stránku věci se stará soubor talentovaných hudebníků. Letos k nim nově přibyli další čeští houslisté Roman Patočka a Martina Bačová. Chybět opět nebude Michal Dvořák známý ze skupiny Lucie, který se ujme klávesových nástrojů a je zároveň autorem a producentem celé show. Autorem libreta je Tomáš Belko a animací se ujal japonský výtvarník Kosuke Sugimoto. Vystoupení by se neobešlo bez hudebníků z Česka, ale i ze zahraničí. Součástí týmu jsou i umělci z Peru či Spojených států. Opět vystoupí i slavný český virtuóz Jaroslav Svěcený.

Očekávaný pražský koncert si navíc nenechá ujít mnoho známých osobností. Nejvýznamnějším hostem bude Luca de Michelli Stradivari, potomek věhlasného houslařského mistra Antonia Stradivariho, který vytvářel hudební nástroje neobyčejné popularity a hodnoty.

Letošní Vivaldianno oficiálně odstartuje pražským koncertem, který se uskuteční 8. června v pražské O2 areně. Ještě předtím si mohou show užít návštěvníci festivalu Jam Rock. V průběhu října se mohou těšit na svůj koncert i Pardubice, Ústí nad Labem, Kolín a Jablonec nad Nisou. V listopadu se pak vydá na světovou show, během které se odehraje třeba v Tel Avivu, Moskvě či v německém Ludwigsburgu

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!