Další fantastická zpráva pro fanoušky Red Hot Chili Peppers! V září zahraje kalifornská kapela i v Praze

Další fantastická zpráva pro fanoušky Red Hot Chili Peppers! V září zahraje kalifornská kapela i v Praze  

Po představení nového singlu a ohlášení vydání nového alba má americká kapela Red Hot Chili Peppers pro fanoušky další překvapení! Zbrusu novou desku vyrazí totiž propagovat na turné, v rámci něhož se zastaví také v České republice.

Red Hot Chili Peppers se tak vrací po čtyřech letech od svého posledního českého koncertu. Letošní vystoupení se uskuteční 4. září v pražské O2 areně. Kapela s sebou doveze zbrusu nové album, které vydá 17. června. Deska s názvem The Getaway se stane již jedenáctým studiovým albem kapely. Ta z něj již nyní představila fanoušků první singl nazvaný Dark Necessities.

Rocková partička kolem zpěváka Anthonyho Kiedise prodala během své hudební kariéry více než 60 miliónů desek. Na svém kontě má šest cen Grammy, a to i v kategorii za Nejlepší rokové album, kterým se stala nahrávka Stadium Arcadium.

Oficiální předprodej vstupenek bude zahájen 13. května. Ceny lístků se budou pohybovat v rozmezí od 1390 do 2 590 korun. Ke každé vstupence na koncert obdrží ale zákazník i nové album The Getaway, a to buď v jeho fyzické, anebo digitální podobě. 

Foto: Steve Keros

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Více o "Red Hot Chili Peppers"

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!