Američtí The Lumineers dorazí poprvé do Prahy! Představí novou desku

Američtí The Lumineers dorazí poprvé do Prahy! Představí novou desku  

Pondělní den je na oznámené hudební interprety, kteří vystoupí tento rok v České republice, výjimečně bohatý. Kromě vystoupení Kanaďana Bryana Adamse byl totiž potvrzen i koncert americké kapely The Lumineers, která se v Praze představí vůbec poprvé!

Folk rocková partička z coloradského Denveru dorazí 20. listopadu do Velkého sálu pražské Lucerny. Ta se tak rozezní známými songy, jako jsou Ho Hey či Stubborn Love. Předprodej vstupenek bude zahájen 8. dubna odbitím 10 hodiny dopolední. Lístek za cenu 850 korun seženete na internetovém předprodeji sítě Ticketpro či na oficiálních stránkách pořádající agentury Fource.

The Luminners jsou součástí hudební scény již od roku 2002. Debutové album s prostým názvem The Lumineers vydali až v roce 2013. Deska zaznamenala obrovský úspěch. Kromě pozitivních reakcí od fanoušků i kritiků se kapela dočkala i dvou nominací na prestižní Ceny Grammy – za objev roku a za nejlepší americké folkové album.

Ze zmiňované desky pochází také zmiňované hity Ho Hey a Stubborn Love, které se dlouhou dobu držely na předních příčkách hudebních hitparád. Wesley Schultz a Jeremiah Fraites, zakladatelé kapely, také složili píseň The Hanging Tree pro Hunger Games.

Již v pátek 8. dubna vydá kapela své nové, v pořadí druhé, album, které ponese název Cleopatra. Vzápětí vyjíždí také na rozsáhlé světové turné, na kterém nové písničky představí živě a v rámci něhož dorazí také do Prahy. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!