Bryan Adams se po pěti letech vrací do pražské O2 areny

Bryan Adams se po pěti letech vrací do pražské O2 areny 

Kanadský rockový zpěvák, kytarista a textař Bryan Adams vystoupí v říjnu v Praze! Do pražské O2 areny se vrací po pěti letech, v České republice však zahrál naposledy předminulý rok, když vystoupil na vyprodaném brněnském Velodromu.

Bryan Adams těší svými rockovými peckami fanoušky po celém světě již více než tři dekády. V České republice se zastaví 5. října. Koncert se uskuteční v rámci rozsáhlé Get Up Tour 2016, která nabídne nejen zásadní skladby bohaté hudební kariéry kanadského muzikanta, ale také zbrusu nové songy z posledního alba Get Up!. Na něm opět ukazuje své dvě tváře – nechybí romantické pomalé balady, ale ani svižné rockové písně, které nenechají návštěvníky v klidu.

Zpěvák Bryan Adams patřil mezi nejvýznamnější zpěváky a textaře populární hudby osmdesátých a devadesátých letech. Na svém kontě má již 13 studiových alb, z nichž mnoho získalo ocenění za multiplatinové prodeje. Jeho skladby často dlouhou dobu obývaly přední příčky hudebních hitparád a zazněly i v několika filmových klasikách.

O tom, že má zpěvák v České republice mnoho fanoušků, svědčí i jeho poměrně častá a úspěšná vystoupení. Vůbec poprvé vystoupil Bryan Adams na festivalu v kempu Džbán v roce 1999, vrátil se o čtyři roky později, kdy odehrál koncert v tehdejší pražské T-mobile aréně. Následovaly dva další pražské koncerty a roku 2012 ho hostil severočeský festival Benátská noc. Naposledy se populární hudebník představil v Brně.

Předprodej vstupenek bude spuštěn 8. dubna v 9:00 v internetovém předprodeji sítě Ticketportal. Nejlevnější lístek seženete za 1 190 korun, nejdražší i za 1 790 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!