Nebezpečné známosti a Fuzzy2012 zahrají v Rock Café

Nebezpečné známosti a Fuzzy2012 zahrají v Rock Café 

V úterý 10. listopadu vystoupí v pražském Rock Café od 20 hodin dva představitelé hloubavějšího hořko-sladkého popu - pražská skupina Nebezpečné známosti a moderní písničkář Fuzzy2102 s doprovodnou kapelou.

Skupina Nebezpečné známosti, kterou založili ex-členové skupin Shannen Grey, The Trial nebo Toyen, svoji hudbu označuje jako romantickou ódu na velkoměstský život 21. století. „Jsme fascinování tím věčným neporozuměním mezi mužem a ženou, ale i tom nebezpečnou vzájemnou přitažlivostí…“ říká frontman kapely Richard Grey. V jejich hudbě uslyšíte spoustu krásných zvuků kytar a syntezátorů podpořených strojovým tepem rytmiky i velké klenuté refrény zabalené do temně-romantického hávu. Skupina se netají svým obdivem ke skupinám Depeche Mode, U2, New Order a Ťhe Cure. V současné době natáčejí Nebezpečné známosti první dva singly v produkci legendárního slovenského multiinstrumentalisty Laco Lučeniče.

Fuzzy2102 je moderní písničkář a všestranný hudebník z Litomyšle (Richard Jan Müller, ex-Bratrstvo), který své debutové album MoonPop zkomponoval, zprodukoval, nahrál a nazpíval zcela sám. O mix a konečný mastering se postaral zkušený mistr zvuku Petr Slezák. Stylově má hudba Fuzzyho nejblíže k indie popu s přesahy do rocku, indie folku, ale i electro popu. Najdeme zde také prvky osmdesátkové new wave, nebo třeba lo-fi. Melancholie v protikladu s existencionalismem současnosti jsou hlavní náměty možná i hodně osobních česky zpívaných textů autora. Píseň Nikola je možné slyšet na ČR Radiu Wave a spolu s písní Romeo s Julií patří k nejhranějším písním na nejnavštěvovanějším českém hudebním webu Bandzone.cz.

NEBEZPEČNĚ ZNÁMOSTI
http://bandzone.cz/nebezpecneznamosti
https://www.facebook.com/nebezpecneznamosti.cz

FUZZY2102

www.bandzone.cz/fuzzy2102
www.facebook.com/fuzzy2102

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Nebezpečné známosti a Fuzzy2012 zahrají v Rock Café
 

Mohlo by se ti líbit...

Rock Café nabízí i další akce

Místo konání: Rock Café

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!