Po roce se v Česku opět představí taneční show v podání Los Vivancos

Po roce se v Česku opět představí taneční show v podání Los Vivancos 

Po roce přivítá Česká republika toto jedinečné uskupení sedmi bratří ze Španělska. V polovině března 2015 se bude v Brně a Praze konat úchvatné představení tanečně-divadelní show „Aeternum“ LOS VIVANCOS, jehož premiéra se uskutečnila v květnu 2014 v pražském divadle Hybernia.

Soubor LOS VIVANCOS tvoří sedm bratrů, kteří mají opravdu nevídanou kombinaci hned několika schopností najednou: tančí, zpívají a hrají na různé hudební nástroje. Jejich fantastický temperament je uchvacující.

Bratři se narodili ve španělské Barceloně. Už v dospívání se jim podařilo proslavit se, protože se všichni začali zabývat tancem velmi záhy. Přišli se zcela novým, vlastním číslem, což byl tanec s prvky akrobacie. Sláva LOS VIVANCOS se velmi rychle rozšířila. O jejich talentu se dozvěděla celá země. Jejich vystoupení byla přijata s velkým ohlasem i daleko za hranicemi Španělska, jsou široce známí i na západě, což opět dokazuje vysokou úroveň jejich vystoupení.

Tito doslova zázrační bratři získali vzdělání na nejlepších školách, jejich prestiž ve světě je nepopiratelná. Ještě před založením tanečního souboru získávali zkušenosti, vstřebávali různé světové kultury, poznávali nejrůznější hudební tradice.

V roce 2004 celý svět spatřil nový soubor – flamengo show bratrů LOS VIVANCOS. Od toho okamžiku tento neuvěřitelný úspěch trvá a nikdy nezmizel.

Představení „Aeternum“ („Věčnost“), s nímž bratři pořádají turné po zemích celého světa a zavítají také do České republiky, je tanec, cirkus a divadlo. Neopakovatelným způsobem se v něm slučuje flamengo, moderní balet, akrobacie a bojová umění. V celém vystoupení je velké množství vizuálních efektů a scénických řešení. Aeternum je příběhem dobra a zla, je to metafora o nesmrtelnosti umění, které člověka obdarovává. Andělé, démoni, upíři, hudba, tanec, boj a magie jsou předváděny v rámci jednoho komplexního představení, které zastřešuje tajemná magická aura.

Hlavním uměleckým poradcem představení je Daniele Finzi Pasca, režisér a scenárista show Cirque du Soleil. Daniel Finzi Pasca je režisér, dramatik a choreograf. Mezi jeho práce patří například scénář a režie závěrečného ceremoniálu olympijských her v Turíně v roce 2006, který viděly stovky milionů diváků. Režíroval také „Mlhu“, „Déšť“ a „Donku“ (v provedení cirkusu Eluaz a divadla Sunil), které jsou na celém světě velmi populární. Tyto projekty jsou charakteristické hlubokou lidskostí, jsou prodchnuty duchem hry a v současné době jsou předváděny v nejslavnějších divadlech světa.

Další pozoruhodnou skutečností je fakt, že hudbu k představení složili sami bratři Vivancos. Aranžmá, orchestr a hudební doprovod jsou v kompetenci Fernando Velazqueze, skladatele soundtracků k tak známým filmům, jako jsou „Sirotčinec“ (El Orfanato) (nominován na cenu Goya za nejlepší soundtrack) a „Julia’s Eyes“ (Los Ojos de Julia). V představení „Aeternum“ spojuje hudbu flamenga s rockem, vážnou hudbu s filmovou hudbou do jediné partitury, nahrané Symfonickým orchestrem v Budapešti.

LOS VIVANCOS vystoupili také jako speciální host v choreografické show Myléne Farmer „Avant Que Lombre“, zúčastnili se „San-Remo“ s Lola Ponco a Gio. V roce 2009 vyhráli v kategorii „Nejlepší originální show“ na Las Lunas Awards v Mexiku. V roce 2008 byli bratři dvakrát nominováni princeznou Stephanií na světovém cirkusovém festivalu v Monte Carlu a jejich show „Tanec s hvězdami“ vidělo více než 35 milionů lidí.

Bratři LOS VIVANCOS si svým talentem a nádhernou symbiózou baletu, flamenga, cirkusu, divadla a moderního tance podmanili více než třicet zemí po celém světě. Jejich show se vyznačuje živou, explozivní energii, vyvolávající u diváků ty nejživější emoce. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!