Vyhrajte vstupenky na Sázavafest a protančete noci s výběrem toho nejlepšího (nejen) z domácí hudební scény!

Vyhrajte vstupenky na Sázavafest a protančete noci s výběrem toho nejlepšího (nejen) z domácí hudební scény! 

Sázavafest letos už počtrnácté nabídne to nejzajímavější z české hudební scény. Zahrají Chinaski, Lucie Bílá, Monkey Bussines, Michal Hrůza, Dan Bárta & Illustratosphere a mnoho dalších. Pořadatelé ale nabídnou divákům i hudební uskupení hýbající evropskou scénou. Na festivalu zahraje electro - swingové duo Bart & Baker, francouzští Klischée, němečtí Mr. Žarko nebo rakouská indie partička The Beth Edges.

Atmosféru festivalu doplňuje již prověřený areál zámeckého lesoparku u Světlé nad Sázavou. Jako každý rok se diváci mohou těšit i na pestrý doprovodný program, v rámci kterého vystoupí třeba Michal Wiewegh nebo Lukáš Pavlásek (není třeba se obávat, u těchto dvou nejde o zpěv, ale o autorské čtení). Zajímavostí je také Zvířecí den - den, kdy vystoupí kapely, mající v názvu zvíře. 

Chcete to všechno vidět na vlastní oči? Soutěžte s námi o dvě vstupenky!

Odpovězte na soutěžní otázku: 

Soutěž byla ukončena. Výherce jsme kontaktovali.

Pravidla soutěže jsou:

  •  Na emailovou adresu soutez@informuji.cz napište správnou odpověď.
  •  Staňte se fanouškem Informuji.cz na facebooku. 
Soutěž bude ukončena 21. 7. 2014. ve 12 hodin, poté budou vylosováni a kontaktováni 2 výherci, každý vyhrává 1 vstupenku.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům (soutěž se ruší).

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!