XIV. ročník Sázavafestu proběhne opětovně v magickém prostředí zámeckého lesoparku ve Světlé nad Sázavou. Můžeme se opět těšit na multižánrový festival, na své si přijdou fanoušci world music, rock, pop, reggae,ska, jazz, blues, dance i hip hopu.

Zahraniční hvězdou se stane nejvýraznější uskupení electro swingové revoluce, která v současnosti dobývá evropské metropole jako Paříž, Berlín nebo Londýn – řeč je o francouzském duu BART & BAKER. Stejný žánr pak zastoupí vycházející hvězda KLISCHÉE. Dále účast potvrdila mezinárodní partička se základnou v Německu MR ŽARKO, hrající zběsilé balkánské rytmy. Dalším německým zástupcem bude syrovou energii šířící parta FUCK ART, LET´S DANCE! nebo písničkářka JOHNA, z Rakouska dorazí indie THE BETH EDGES

Z českých kapel svou účast již potvrdila česká hudební stálice CHINASKI, festivalové hraní obnovuje také nejslavnější česká zpěvačka LUCIE BÍLÁ, klasický funky ansámbl MONKEY BUSINESS a také unikátní hudební uskupení pod vedením jednoho z nejlepších českých zpěváků, totiž DAN BÁRTA & ILLUSTRATOSPHERE.

Letos je na čtvrteční den přichystán speciální program – o Zvířecím dnu vystoupí na hlavní scéně jen zvířecí kapely – těšit se můžete na ŠKWOR, STO ZVÍŘAT, MEDVĚD 009, KOHOUT PLAŠÍ SMRT, PUB ANIMALS a mnoho dalších. 

Doprovodný program nabídne:

  • - autorské čtení Michala VieweghaLukáše Pavláska
  • exhibice slam poetry, 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Vysočina Akce v obci Světlá nad Sázavou

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sázavafest 2014

Zámek ÚsobíZbilidy (18.3 km)

Zámek Hostačov (Chateau Hostačov)Golčův Jeníkov (21 km)

Zámek ČechticePravonín (26.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?