Několik stovek za koncert Kabátů a dalších hvězd? Není třeba, stačí starý mobil!

Několik stovek za koncert Kabátů a dalších hvězd? Není třeba, stačí starý mobil! 

Máte doma v šuplíku starý nepotřebný mobil? A co ho takhle oprášit a vyměnit za lístky na Kabáty, Wanastowi Vjecy, Mandrage a další? V prosinci se totiž uskuteční jedinečný charitativní koncert Kabát za mobil. A jako vstupenka na něj vám postačí právě váš starý telefon.

Unikátní akce pro Kapku naděje se bude konat 12. prosince v pražské O2 areně. Pokud chcete i vy pomáhat a užít si večer ve společnosti velkých hvězd české hudební scény, nestačí nic jiného než odnést mobil na jedno z vybraných míst. Tím nejenže přispějete na dobrou věc, ale zároveň dostanete volňásek na prosincový koncert.

A na koho se můžete těšit? Největší hvězdou večera, který začíná s odbitím sedmé hodiny večerní, bude bezesporu skupina Kabát. Kapela, která letos objížděla stadióny s Big Bandem, oslaví příští rok 25. narozeniny. K této příležitosti chystá další obrovský koncert na pražském Vypichu. Ještě před koncem tohoto roku se ale představí právě na akci Kabát za mobil. A rozhodně se můžete těšit na velkou show.

Další kapelou, která se na akce objeví, budou Wanastowi Vjecy. Tahle banda kolem Roberta Kodyma se chystá do konce roku zahrát už jen dvakrát. Kromě vystoupení v O2 areně připravují také vánoční koncert v KD Mlejn. Silnou trojku uzavře skupina Mandrage, která doplní rock v podání Kabátů a Wanastowek lehčím pop-rockem. Tato plzeňská partička v současné době boduje se svou novou deskou s názvem Siluety.

Kromě nich vystoupí na koncertu také další interpreti. Chybět nebude Marta Jandová. Zpěvačka skupiny Die Happy a muzikálová i seriálová herečka bude jediným zástupcem něžného pohlaví. To ale neznamená, že se nemůžete těšit na pořádné rockové pecky v ženském podání. To dcera slavného Petra Jandy zvládne skvěle. Sestavu doplní i písničkář Marek Ztracený, jehož hit Sex s Ex hrají mnohá česká rádia do zblbnutí. Dorazí také Václav Lebeda alias Voxel a David Deyl.

Celou akcí provede moderátor Libor Bouček. Právě z jeho rukou příjme Kapka naděje šek v hodnotě jednoho milionu korun. Ten věnuje nadaci generální partner koncertu – společnost Samsung. A proč se vyměňují lístky na Kabát a spol. právě za mobily? Při jejich recyklaci se totiž může opět využít až 80% materiálu. To ušetří mimo jiné i množství ropy a vody. Za každý dvoustý starý telefon navíc Samsung daruje jeden úplně nový kus hospitalizovaným dětem.

Mobilní telefony můžete na sběrných místech vyměňovat za vstupenky až do 11. prosince. Seznam těchto míst naleznete na oficiálních stránkách akce Kabát za mobil.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!