Křest nové desky Prago Union

Křest nové desky Prago Union 

Už čtvrtým rokem se 14.11. v Lucerna Music Baru sešli fanoušci Prago Union a nutno říct, že se jich sešlo tolik, že bylo vyprodáno.

Stalo se tak k příležitosti křtu nové desky Vážná hudba. Takže jsme nahodili střevíce a po půl desáté stepovali před Lucernou, protože bylo tak narváno, že se dovnitř pouštělo po kouskách. Atmosféra byla skvělá, jak nám sdělil i Kato: „Mám rád, když se lidi v Praze sejdou, jen do rytmu se hejbou a nikam nejdou“. Prostě pohoda, cigárko, žádný přehršle emocí, všichni si užívali nadprůměrně inteligentní texty songů minulých i nových, které byly opět vybroušené slovními hříčkami k dokonalosti.  Zazněly tradiční hitovky jako Hiphop, Pecka s Kurtem a songy z alba V barvách.

Jako hudební doprovod se blejskla živá kapelka Champion Sound se skvělým Radimem, co umí hrát snad na všechny myslitelné nástroje od saxofonu po dřevo. Překvapil i Kato, který ke konci koncertu zasedl za bicí a celkem slušně válel (a na začátku zase roztomile zapomněl text, to už je prostě tradice). Perličkou byla i rozdávaná (nebo spíš rozhazovaná) CDčka s nevydanými songy s názvem Odložené chlebíčky a kdo uměl alespoň trochu chytat, mohl si jeden výlis odnést rovnou z kotle.

Jediné mínus bylo naše nešťastně vybrané stanoviště s pracovním názvem „U zvukaře“. Podle mě to mělo podobný význam jako sejít se „pod koněm“, takže zamilované párečky si většinu koncertu prozkoumávaly hlavy, trochu nás to rušilo, ale na celkové kladné hodnocení to rozhodně vliv nemělo.

Kolem a kolem vám musím říct, že příště na ně půjdu znova a až mi bude 40, tak na ně budu chodit pořád, jestli ještě budou koncertovat.

Tak zas někdy, Prago Pyčo!

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!