Hip Hop Kemp podle televize CNN opět na seznamu 50 nejlepších festivalů na světě

Hip Hop Kemp podle televize CNN opět na seznamu 50 nejlepších festivalů na světě 

Známá americká televize letos opět sestavovala svůj přehled festivalových událostí sezóny. Mezi výběr 50 nejlepších festivalů již podruhé zařadili reportéři festival Hip Hop Kemp.

„Je to největší festival na světě věnovaný každé stránce hiphopové kultury,“ řekl pro CNN.com DJ Excalibah. „Čekejte, že uvidíte interprety z klasické zlaté éry, ale take nadějné nováčky z celého světa,“ dodává. Fallacy ze Sleepin' Giantz ocenil pro server line-up s velkými jmény, ale take schopnost nahlédnout do budoucnosti a přivézt hvězdy, které teprve zazáří. 

To je příklad seattleského rappera Macklemor. Ohlášení jeho loňského vystoupenína na Hip Hop Kempu vzbudilo spíše vlažné reakce. Týden po festivalu vydal interpret track Thift Shop, který za třičtvrtě roku sesbíral na YouTube téměř 350 milionů shlédnutí. Z Macklemora se letos stala hvězda světového formátu. Jeho koncert si na Hip Hop Kempu loni v srpnu užily tisíce lidí a popisují ho jako jedinečný zážitek. Podobná překvapení chystá Hip Hop Kemp i pro letošek.

Hosty budou KENDRICK LAMAR /USA/, EL-P /USA/, BAAUER /USA/, ODDISEE & APOLLO BROWN /USA/, STALLEY /USA/, ORGANIZED THREAT ft. GavlynPoetic DeathYarah BravoDJ DubplatesDJ Mike Steez /USA, SWE/.

Prago Union přijedou s novou deskou Vážná HudbaMoja Reč  tentokrát navíc i s kapelou Komplot

Veškeré informace na www.hiphopkemp.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!