Kesha předvedla téměř dokonalou show

Kesha předvedla téměř dokonalou show90%

Nespoutaná rebelka a věčná provokatérka Kesha vystoupila 18. července poprvé v Praze. Pro tento její debut byl vybrán moderní klub Sasazu a nadšení fanoušci začali hojně zkupovat vstupenky. Zároveň vystoupilo i několik předskokanů, kteří měli návštěvníky navnadit na následující vrchol večera.

Celý večer otevírá moderátor Evropy 2 Ondřej Vodný, který se tentokrát zhostil role DJ. Již v tuto chvíli se několikrát dostaneme k hlasitému vyvolávání hlavní star. Zatím nepříliš početné publikum se pomalu rozehřívá, aby mohlo přivítat další vystupující.

Slovenská zpěvačka Mista rozjede o něco živější a příjemnější atmosféru. Po jejím boku se objeví 2 šikovné tanečnice, které dotvářejí celkově kladný dojem z koncertu. Mladá interpretka představí zejména své debutové album Show me. Vedle stejnojmenného singlu zazní i CASH OUT či několik klasických předělávek. Přestože se nejedná o vyloženě omračující vystoupení a všichni už se těší na Keshu, rozhodně nemohl její výkon nikoho urazit.

Závěrečným supportem se stal raper Reago. Mé první setkání s jeho hudbou bylo prostřednictvím kanálu Youtube. Od začátku si získal mé sympatie, které bohužel při živém vystoupení nenaplnil. Pryč je můj dojem o jeho skromnosti, z vystoupení byla příliš cítit rychle nabitá sláva. Jeho hlasový projev nezaslouží příliš velkou pochvalu, v našich končinách se najde mnoho lepší raperů a po chvíli mě koncert přestal bavit. Neustálé svlíkání trik a jejich házení do publika rovněž nepřineslo větší porci zábavy.

Po tomto zklamání přichází konečně čas na vrchol večera. Už úvodní intro přinese dojem velkoleposti a připraví nás na ohromující show. Nastupuje jedna z nejpopulárnějších současných zpěvaček Kesha a po jejím boku hned několik tanečníků i doprovodná skupina. Začátek je ve znamení popovější tvorby a výborně připravené scény k písni Warrior. Několik bojovníků předvádí zajímavé taneční kreace s meči a samotná Kesha vévodí celému příběhu. Její vizáž je opět velice líbivá a zaujme většinu pánského publika. Postupem času se zpěvačka stačí i několikrát převléct, ale každý její kostým působí pro dychtivé oči stejně působivým dojmem. Nesmí chybět ani věčná provokativní gesta. Zpěvačka si neodpustí ani plivání piva či stříkání šlehačky na fanoušky v předních řadách. Následují písně Crazy Kids či We R Who We R. Postupem času se mění popová královna v rockovou dračici. Větší prostor dostává i samotná kapela a předvádí své muzikantské dovednosti. Písně Gold Trans Am nebo Dirty Love se nesou ve značně ostřejším rytmu. Samotnou kapitolou jsou kulisy a rekvizity. Množství konfet, hustého dýmu a dokonce obrovských nafukovacích zvířat či roztažených nohou dotváří gigantickou pódiovou scénu. Na závěr nesmí chybět největší hity TiK Tok a Die Young, při kterých už je celé publikum v naprosté euforii. 

Kesha rozhodně nemohla nikoho zklamat. Předvedla přesně to, co jsme od této hvězdy očekávali. Velkou porci hitů, parádní show, nádherný outfit a mnoho dalšího. Slušně zaplněný klub Sasazu se tento večer stal místem výborné a nezapomenutelné párty

Názor informuji.cz: 90%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

SaSaZU nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: SaSaZU

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!