Němečtí Dezperadoz na Jamrocku!

Němečtí Dezperadoz na Jamrocku! 

Českých kapel vystupujících na Jamrocku jsme vám představili už celkem dost a nyní přinášíme to nejlepší ze zahraničí, co letošní ročník festivalu nabídne. Jednou z těchto kapel jsou i němečtí Dezperadoz!

Jak už je u našich severozápadních sousedů zvykem, vždy dělají vše přesně a precizně. Nejinak je tomu i u party tvrďáků Dezperadoz, která smíchala nejlepší vlastnosti německého přístupu, precizní podání tvrdého rocku a feeling amerických westernových filmů. A ne jen okrajově, ale se vší parádou!

Kapela se na hudební scéně objevila už před více než osmi lety, a to v podobě seskupení hudebníků kolem zpěváka, kytaristy a skladatele Alexe Krafta. Po vydání první desky "Dawn of Dying" však nastává delší odmlka a kolotoč na nástrojových postech. Druhá deska "The Legend and the Truth" kapelu stmelila a pod taktovkou producenta Dennise Warda (Pink Cream 69) byla vydána společností AFM Records.

Další deska "An eye for an eye" vrací kapelu o mnoho let zpátky až do 19. století a protkává desku příběhem o muži, víře a cti. O muži hledajícím pomstu, o vraždě jeho přítele a odsouzení k smrti. Prostřednictvím desky se stáváme posledními minutami jeho života.  
Podpořeni spoustou známých kapel, z nichž můžeme jmenovat například Krokus, Gotthard, Thin Lizzy, Rage, Sodom, Doro, Volbeat, U.D.O, Tesla a další, Dezperadoz světu ukazují, že nejsou jen tak obyčejná kapela, ale mají co dát téměř každému publiku.

A právě v to věří i pořadatelé Jamrocku. Kapela jako Dezperadoz na území naší zemičky nemá obdoby a s lehkostí "šoupnou" ikony jako Kabát do kapsy! Nevěříte? Přijďte se přesvědčit. Už za měsíc!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!