O5&Radeček, Kofe-in a Nanosféra rozproudili Rock Café

O5&Radeček, Kofe-in a Nanosféra rozproudili Rock Café90%

Sobota 13. dubna, Rock café Praha a jedno pódium, na kterém se vystřídaly hned tři skvělé kapely. Nováčci Nanosféra v čele s křehkou zpěvačkou, která to ale umí rozbalit. Kofe-in, kteří jsou stvořeni pro koncertování, a O5&Radeček, kteří vás rozproudí a potěší svými songy, ať už starými či novými.

Večer odstartovala Nanosféra svými electro-rock písněmi. Dominantou „sféry“ je mladá zpěvačka, která sice na první pohled vypadá křehce, ale zdání klame. Na pódiu to totiž umí pořádně rozjet. Ačkoliv Nanosféra vznikla poměrně nedávno, jsou skvěle sehraní. Publikum, které bylo zatím v malém počtu, se je snažilo podpořit a dát jim najevo svou přízeň.

Opičí O5&Radeček neměli moc práce s roztancováním převážně dívčího publika. Naservírovali nám svoje úspěšné hity a protože jejich zastávka v Rock café byla spojena s turné k jejich nové desce „Pozdrav z Opičích hor“, tak nechyběly ani nové songy z této desky. Nutno říci, že zpěvák Tomáš Polák umí kroutit zadkem lépe než zkušené tanečnice, což nám několikrát předvedl a šlo mu to opravdu skvěle..

Na závěr vystoupili opavští Kofe-in. Těm není co vytknout, jak už jsem psala v úvodu, oni jsou stvořeni pro koncertní síně a náležitě si užívají přízně fanoušků, které dostávají do varu. Kromě jejich starších klasik jsme dostali ochutnávku nových písní z připravované desky, která by měla spatřit světlo světa někdy na podzim. Obohatit by nás měla až devíti songy. Tak se nechme překvapit, zda překoná minulou desku Libertin…

Názor informuji.cz: 90%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Rock Café nabízí i další akce

Umělci: , ,

Místo konání: Rock Café

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!