Festival Pekelný ostrov slibuje ďábelský hudební zážitek

Festival Pekelný ostrov slibuje ďábelský hudební zážitek 

Již druhým rokem se mezi letní hudební festivaly řadí také Pekelný ostrov. Ten stejně jako minulý rok proběhne u města Holýšov na přírodním ostrově „U mlýna“. Pokud patříte mezi milovníky tvrdších hudebních žánrů, určitě si udělejte volno 12. a 13. července. V tu dobu se totiž uskuteční další ročník tohoto rockového festivalu, který slibuje pekelný hudební nářez.

Přestože je teprve březen, organizátoři festivalu zveřejnili již velkou část interpretů, kteří na festivalu vystoupí. Milovníky českého rocku potěší především dvojice skupin Škwor a Harlej. Skupina Škwor je českému publiku známá již pěknou řádku let. Své fanoušky potěší jak starými hitovkami, tak novými písněmi z alba „Drsný kraj“. Své premiérové vystoupení na ostrově odehrají členové kapely Harlej. Jejich songy jako „Zfetovanej“, „Pověste ho vejš“, „Svařák“ či „Z Cuby kiwi“ jsou notoricky známé snad všem rockovým nadšencům. Proto na tomto festivalu nesmí chybět.

Návštěvníci se mohou těšit také na metalovou skupinu Dymytry. Ta je proslulá především svými originálními maskami a kostýmy. Chybět nebudou ani zástupci punkrocku. Pozvání přijali dnes již legendární pankáči ze skupiny Visací zámek. Své písně v rytmu pop-punku zahraje stále oblíbenější bláznivá partička Rybičky 48 z Kutné Hory. Pro ty, kteří si rádi zatančí při energickém skáčku, vystoupí kapely V3SKA a Sto Zvířat. Užít si budete moci také lehký rock v podání partičky Traband.

To však stále není všechno. Na festivalu se objeví také známá kapela Ready Kirken, popová skupina UDG i Vilém Čok se svým Bypassem. Se svojí kytarou přijede písničkář Xindl X a chybět nebude ani ženské zastoupení - fanouškům zazpívá česko-německá popová zpěvačka Debbi. Tuto sestavu doplní kapela AB band v čele s charismatickým rockerem Alešem Brichtou. Jména dalších interpretů budou postupně doplňována.

Lístky na Pekelný ostrov jsou již v prodeji. V současné době můžete zakoupit vstupenky z limitované edice, kde stojí jeden kus pouze 300 korun. K dispozici je také speciální edice V.I.P. lístků. Více informací naleznete na oficiálních stránkách festivalu.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!