Votvírák opět otevře festivalovou sezónu

Votvírák opět otevře festivalovou sezónu 

Jeden z nejpopulárnějších festivalů nedaleko Prahy se uskuteční 14-16. června 2013 na letišti Boží Dar v Milovicích. V současné době začíná získávat finální podobu a už nyní víme, na co se letos můžeme těšit.

Jednou z prvních oznámených kapel se stali slovenští No Name. Vracejí se do Milovic po 3 letech a jejich koncert bude opět velkým zážitkem.

Čeští Harlej přivezou hity Má Malá Neplakej, Teleskopický tele nebo Přirození. Tito ostřílení borci jsou pravidelnými návštěvníky festivalů a jejich show rozproudí všechny přihlížející.

Vypsaná Fixa aktuálně boduje především díky hudbě k filmu Čtyři Slunce, který si vysloužil několik nominací na Českého lva. Ani starší kousky Mažoretka, Dezolát či 1982 ještě nepadli do zapomnění a mnoho fanoušků si je rádo zabrouká.

Votvírák nabízí také populární Kryštof, kteří se budou řadit mezi letošní festivalové jedničky. Jejich loňská deska Inzerát si získala velký ohlas a kdo nestihne mini turné na podporu tohoto alba, může si to vynahradit třeba na tomto festivalu.

Ve zkratce představíme i další účinkující. Z rockové branže vystoupí loni nejpopulárnější kapela Škwor, Wohnouti, Rybičky 48, U.D.G. se svou deskou Akrobat, nesmrtelní punkáči Visací Zámek, slovenská Metalinda a Katapult s hrající legendou Oldou Říhou. Zábavnou show předvede také Ivan Mládek

I fanoušci hip-hopu se mohou těšit na zajímavé obsazení. Současnou špičku rapu představí Ektor a Dj Wich, kteří mají na svědomí velice úspěšné album Tetris. Slovensko zastoupí Vec, kterého můžete znát i z jeho kapely Trosky. Momentálně se prezentuje zejména albem Stereo Farbo Slepo, které značí o vyzrálosti tohoto rapera. Idea představí svou sólo desku Daleko Blíž, kde vypomohla i slovenská zpěvačka Zdenka Predná. Úzce spojen s Ideou je i Boy Wonder z Trnavy. Spolupracují na společném projektu Boy Band. Metrix natočil dokument Legenda Hroznovky a jeho beatbox + break + electric boogie + parkour + rap nemá konkurence.

Brutální formu rapu představí Sodoma Gomora se svým horrorcorem. Desade a Řezník si neberou servítky z nikoho a ničeho. Aktuálně dokončují desku Éra Déra, která se jistě úspěšně zařadí mezi své předchůdce. Při jejich vystoupení můžete očekávat naprosto cokoliv.

Vedle hudebního programu nesmíme zapomenout ani na Adrenalin Camp, Game Zone nebo všemožné pouťové atrakce. K dispozici bude velké parkoviště, stanové městečko a rozmanitý výběr jídla i pití.

Vstupenky můžete zakoupit již nyní v sítích Ticketpro a Ticketstream. Festival nadále pokračuje s velmi nízkou cenou a do konce března můžete kupovat lístky pouze za 210 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!