Zpěvák Jaroslav Parči natočil nový videoklip k písni Ritmo Latino

Zpěvák Jaroslav Parči natočil nový videoklip k písni Ritmo Latino 

Se zpěvákem Jaroslavem Parčim jsme si popovídali o natáčení jeho nového videoklipu Ritmo Latino.

1. Proč si se rozhodl natočit videoklip k písni, která již není nejnovější?

Tato skladba vznikla před třemi lety, ale nijak jsem ji nepropagoval, nezveřejňoval a ani neprotlačoval. Byla vložena pouze na www.youtube.com a nic se kolem skladby nedělo. Po třech letech mě napadla myšlenka, vzhledem k tomu, že se dnes cédéčka moc neprodávají, otevřít tuto skladbu, dát jí nový, současný a moderní sound, natočit na ní videoklip a v tomto směru pokračovat dál. Objevil se člověk, který mi nabídl zainvestování veškerých nákladů a začalo se pracovat, včetně příprav na křest samotného videoklipu.

2. Co je pointou/ústřední myšlenkou?

Pointou a hlavní myšlenkou celého videoklipu je láska k hudbě a tanci, zábavě a pocitům, které vznikají při poslechu stylu latin music. S videoklipem mi pomáhalo spousta lidí včetně vizážistky Mariky Janečkové, kameramana Jakuba Vaniše, fotografa Mariána Juskanina a mých přátel. Poděkováni patří samozřejmě také music clubu Dransy. Hlavním symbolem videoklipu je brazilská tanečnice Sula Gomez, která byla absolutně profesionální a výjimečná.

3. Kde jsi čerpal námět, kdo projekt zastřešil režisérsky, produkčně...

Projekt v tomto směru zastřešil již zmíněny, Jakub Vaniš. Prokázal velkou trpělivost, profesionalitu a ostatně i výsledek stoji za zhlédnutí. Finanční podporu zajistil majitel klubu Michal Jelínek, který mě v podstatě nakopl, abych zrealizoval myšlenku začít něco vůbec pro sebe dělat coby zpěvák, za co mu patří velké díky. Skladbu zpracoval a nahrál ve svém studiu zpěvák a skladatel, také můj dlouholetý kamarád, Jarek Šimek. Udělal kus kvalitní práce,  jsem nad míru spokojen. Španělsky text napsala vynikající kubánská zpěvačka a textařka Tanda působící zde v České republice.

4. Kde a jak dlouho videoklip vznikal?

Videoklip se natáčel jeden den v pražském music clubu Dransy.
Velké poděkovaní patří všem tanečníkům a přátelům, kteří mi s natáčením ochotně pomohli. Ve videoklipu se mimo jiné objevuje výborný tanečník ze soutěže Československo má talent, David Valcuha. Natáčení bylo zábavné, ale také vyčerpávající. Všem opravdu velké dík za podporu a pomoc.

5. Co bylo nejnáročnějším okamžikem celého natáčení?

Nejnáročnější na tom všem snad bylo mít dobrou fyzičku, protože pokud máte tančit stále dokola jednu píseň na kameru, aby se povedlo nesčetně záběrů pro střižnu, stoji to pevné nervy a trpělivost.

6. Dle čeho sis vybíral kmotry a kdo nimi bude?

Kmotry videoklipu jsem vybíral podle toho, s kým spolupracuji a jak dobře se s dotyčnými znám, tj. Klára Kolomazniková (Holki), Martina Gavriely, Lucy Junk, Adéla Tas, Leona Šenková...a všichni jsou potvrzeni.

Křest videoklipu proběhne 31. 1. 2013 od 20 hod. v music clubu DRANSY v Praze.

Moderátorem celého večera bude Mirek Šimůnek.

7. Jaké jsou Tvoje další plány?  

Hned v létě jedu natáčet k moři do Itálie další videoklip k mé druhé skladbě. Jediné, co mohu říci, je, že skladba bude opět letního charakteru, ve které zpívám o vášni, lásce, také o sexu a samozřejmě o tanci. A také jako v první skladbě, která má verzi českou a španělskou, tak i ta druhá skladba je napůl česká i anglická.

Splněný sen nekončí u skladby Ritmo Latino, ale teprve začal.

Nová skladba se bude jmenovat You and me.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Rozhovory

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!