Niall Horan v Praze

Niall Horan v Praze

Adresa:

Praha 7, Za elektrárnou 419

Termín: 17.3.2024

17březen neděle 20:00

Žánr: koncertypop

Umělci: Niall Horan


Hluboce procítěná úvaha o všem, od duševního zdraví až po nekonečnou komplikovanost a nejistotu lásky, je nekonečně okouzlující výpovědí o tom, jak následovat své srdce až k jeho skutečné podstatě. Horan se obzvláště těší na svá vystoupení, jelikož se jedná o jeho nejosobnější materiál, který ve své výjimečné kariéře prozatím vytvořil.

Horan, který pochází z irského Mullingaru, prodal přes 80 milionů desek a několikrát koncertoval po celém světě jako člen kultovní skupiny One Direction. Jeho celovečerní sólový debut Flicker se v říjnu 2017 dostal na první místo žebříčku Billboard 200 a obsahoval 3x RIAA platinový singl "Slow Hands" a 2x RIAA platinový singl "This Town". Album se dostalo do Top 10 celkem ve 20 zemích.

S celkovým počtem globálních streamů přesahujícím osm miliard získalo album Flicker platinu v pěti zemích (včetně USA) a zlato v dalších sedmi zemích. V roce 2020 následovalo album Heartbreak Weather, které se umístilo na vrcholu britského žebříčku Official Albums chart a žebříčku Billboard Top Album Sales.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Niall Horan v Praze

Výstaviště HolešovicePraha (230 metrů)

Vila LannaPraha (1 898 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.2 km)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.4 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.1 km)