Colours of Ostrava rozrůstá o dalších 15 kapel!

Colours of Ostrava rozrůstá o dalších 15 kapel!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Colours of Ostrava se nezadržitelně blíží! Přesto, že už známe jména těch největších lákadel celého programu, nesmíme opomenout ani tzv. Full Moon stage, která nabídne nezávislé interprety současné hudební scény.

Kapely jsou žánrově naprosto odlišné, každý chce přece dělat muziku po svém, tak jak mu říká srdce a jak to cítí v duši. A to je to, co všechny kapely mají společné, nezávisle na žánru, kterým se prezentují. A tak se můžeme těšit jak na pop, tak elektroniku, rockn'roll nebo třeba rap. 

Bee and Flower - americká skupina s medovým hlasem Dany Schlechter se na Colours vydají prezentovat své současné album Suspension, s kterým kličkovali mezi Berlínem a New Yorkem. Informovaní hudebníci si při poslechu tohoto hudba jistě vzpomenou na jména jako Portishead, Calexico nebo na výborného Marka Lanegana.

Projekt Denver Broncos UK nám zase představí členy formace Slim Cessna's Auto Club, která je hlavní hvězdou letošní Drive stage. Jejich láska a vřelá náklonost k pravé americké hudbě je znát v každém tónu. Ohromí či oslní využitím tradičních akustických nástrojů ve své hudbě (kytary, autoharfa, melodica, akordeon). Nesmíme opomenout Rebbeccu Veru, která je typická pro své white trash country.

K dalším jménům na Full Moon stage patří hlasití garážově undergroundoví The Maggies Marshmallows, formace Manon Meurt, brněnské instrumentální duo Les Homosexuels, slovenská noiseová kytarovka Kolowrat, brněnští My Dead Cat,dvojice Palermo, kapela Prodavač okolo Pavla Kabelíka se zálibou v hudbě 80. let minulého století, art hopová formace Kyklos Galaktikos, čerstvá krev českého folku Stinka neboli akordeonistka Hana Lundiaková, lo-fi folková dvojice Strangers in the City a dvojice rurálních kytaristů Tomáš Palucha, která pro Colours of Ostrava připravuje speciální program, ve kterém vystoupí v pětičlenné sestavě. Posledním vystupujícím, jehož jméno není ještě známo, bude výherce talentové soutěže 1Band2Play.

Jistě je na co se těšit, a znovu v nás rozpoutá krevní silovou vlnu očekávání. Už aby byl červenec!

Více informací můžete získat na www.colours.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!