Čeps Christmas Night Run Ostrava 2016 je za námi

Čeps Christmas Night Run Ostrava 2016 je za námi  

ČEPS Christmas Night Run si pro svůj první ročník konání vybral jedno z nejhezčích vánočních míst v Ostravě. Právě Prokešovo náměstí, kde se akce v sobotu večer konala, hostila skoro 400 závodníků, kteří ve večerních hodinách vyběhli na vánoční trasu o délce 5 km.

Další ze série zážitkových běhů v srdcích měst proběhla také včera v Ostravě. Nad tři stovky závodníků se zúčastnilo prvního ročníku ojedinělého vánočního běhu. Kolem páté hodiny se město zahalilo do tmy a běžci, s povinnou čelovkou, se vydali na svůj závod, po trase kolem řeky Ostravice, Komenského sadech a zpět na osvětlené náměstí u ostravské radnice. 

Jako první do cíle doběhl teprve osmnáctiletý Vojtěch Scholaster, který trasu na 5 km zvládl za 18 minut. Na druhém i třetím místě byly také muži, na druhé příčce se umístil Matouš Vrzala a s bronzem odcházel Jan Malura, jeden z nejmladších účastníků závodu. 

Do závodu se mohli zapsat jak jednotlivci, skupiny, tak i rodiny v různých cenových kategoriích, které se odvíjeli i od dárku, které si účastnici chtěli odnést. Mezi takové patřili například pamětní dárky či funkční trička s logem závodu.

Vánoční atmosféru běhu dodali i samotní závodníci, kteří si na hlavu nasadili vánoční čepice. Ve večerních hodinách tak obyvatelé centra města mohli potkat nad 390 santů.

Kromě zážitku, diplomů a medailí si závodníci odnesli i dobrý pocit. Každá padesátikoruna ze startovného totiž putovala na charitativní nadaci Kapka Naděje. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!