Vánoční Štrůdl nabízí inspirativní happening se zajímavými hosty. Dorazí Tomáš Klus i Zdeňka Pohlreichová

Vánoční Štrůdl nabízí inspirativní happening se zajímavými hosty. Dorazí Tomáš Klus i Zdeňka Pohlreichová  

Štrůdl nemusí být jen označení pro oblíbený moučník z listového těsta. Akce s názvem Štrůdl, jejíž vánoční etapa se uskuteční 10. prosince v pražském Kině Lucerna, nemá totiž s jablky a ořechy nic společného. Místo chuťových buněk se totiž zaměřuje na inspiraci a osobní rozvoj. A nabízí příjemné odpoledne ve společnosti mnoha zajímavých lidí.

Touha po vzdělání, po osobním rozvoji i získávání skvělých pracovních i osobních kontaktů – to vše spojuje hosty i návštěvníky akce Štrůdl. „Štrůdl je inspirativní happening na různá témata osobního rozvoje s hosty, kteří se nebáli vydat na svou vlastní cestu a kteří ti dodají odvahu a recept, jak překonat překážky v realizaci tvých vizí a projektů,“ lákají organizátoři. „Jsme lidský štrůdl, který budí chutě v ostatních. Chuť po životě, seberealizaci, vzdělávání, informacích a zapojení sebe či ostatních do projektů, co mají šťávu,“ dodávají.

O tom, že to Štrůdl myslí skutečně vážně, svědčí zajímaví hosté, kteří se na jeho vánoční akci představí. Chybět nebude oblíbený hudebník Tomáš Klus, který pohovoří o své roční pauze, kdy se na vrcholu své kariéry stáhl do ústraní. „Zastavení ke mně nechalo doběhnout to, před čím jsem nevědomě utíkal. Zodpovědnost za svá životní rozhodnutí,“ svěřuje se zpěvák. Dorazí také Zdeňka Pohlreichová, manželka známého šéfa Zdeňka Pohlreicha. Ta dostala rakovinu prsu a ještě před tím trpěla neléčenými depresemi. Trojici pak uzavře duchovní průvodkyně světem sebepoznání a šamanka Karaimi.

Cílem Štrůdlu je naplnit během jednoho odpoledne návštěvníky pozitivní energií, inspirací a novými nápady. Happeningy probíhají každý měsíc na jiném místě a v jiný čas. Vždy však nabízí setkání s nejúspěšnějšími podnikatelskými špičkami, vědeckými profíky a dalšími osobnostmi, které jsou úspěšné ve svém oboru. A možná přijde na řadu i ten klasický jablečný štrůdl!

Pokud chcete tedy před vánoci na chvíli zpomalit, načerpat energii a inspirovat se, Štrůdl by pro vás mohl být dobrým tipem, jak si nadělit dárek ještě před Štědrým dnem. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 350 korun.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: Kino Lucerna - Praha

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!