The Toy Dolls přijíždí do Prahy! Oslaví zde své 36. výročí

The Toy Dolls přijíždí do Prahy! Oslaví zde své 36. výročí  

Anglická punková kapela The Toy Dolls, která působí na hudební scéně již od roku 1979, přijíždí oslavit své 36. narozeniny i do České republiky. Těšit se na ní může Palác Akropolis již v sobotu 30. dubna. Punkovou legendu zde přivítá vyprodaný sál.

Nakažlivé melodie, energická pódiová show plná výskoků a tanečků i známé punkové hity – to vše slibuje pražský koncert kapely The Toy Dolls. Chybět nebudou legendární písně jako Dig That Groove Baby, Nellie the Elephant či My Wife Is a Psychopath. To vše v rámci speciálního narozeninového koncertu.

Kapela The Toy Dolls totiž letos slaví již 36. narozeniny a rozhodla se je oslavit se svými evropskými fanoušky. V průběhu dubna, června a července tak objede se svou pódiovou show několik evropských měst, mezi kterými kromě Prahy nechybí ani Barcelona, Vídeň, Budapešť či Antverpy.

Anglická formace si během mnoha let v branži dokázala vytvořit silnou fanouškovskou základnu, proto za sebou nechává buď vyprodané, nebo alespoň skoro plné haly. Kapela v současné době pracuje na novém albu, které má navázat na to poslední s názvem The Album After the Last One. Bude se tak jednat o třinácté studiové album, jehož nahrávání bude dokončeno v pauzách mezi klubovými koncerty i festivaly.

Kapelu The Toy Dolls tvoří tři hudebníci – Olga alias Michael Algar, který hraje na kytaru a zpívá, Tommy Goober se svojí basovou kytarou a Duncan Redmonds, jenž kapelu podporuje zezadu od svých bicí. „Olga je kytarový virtuóz – a to si nedělám prdel. Loni v létě jsme hráli s The Toy Dolls ve Francii a jsou pořád světová punková extratřída. Jsem jejich fandou už skoro třicet let,“ vyjádřil se k frontmanovi kapely Tim Armstrong, zpěvák a kytarista punk rockové americké kapely Rancid.

Hudební umění The Toy Dolls si tak mohou fanoušci užít již v sobotu 30. dubna v pražském Paláci Akropolis. Ti, kteří ale ještě vstupenku nevlastní, mají nejspíš smůlu. Koncert je totiž beznadějně vyprodaný. 

Foto: Facebook.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Palác Akropolis nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Palác Akropolis

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!