Olomouc zažila Noc a den Michala Hrůzy

Olomouc zažila Noc a den Michala Hrůzy 80%

V rámci turné Noc a den Michala Hrůzy 2015 objíždí populární zpěvák se svou skupinou města po celé České republice. Jednou zastávkou se stal také olomoucký U-klub, kde na Michala Hrůzu čekal 8. dubna vyprodaný sál. Jak se zpěvákovi povedl olomoucký koncertní návrat?

Olomoucké Účko se ve středu 8. dubna začalo po osmé hodině večerní plnit k prasknutí. Každý si snažil najít své místo, odkud nejlépe uvidí své oblíbence. Fanoušci všech generací vytvořili v klubu skvělou atmosféru ještě předtím, než se vůbec začalo hrát.

Jako první se na pódiu představila rocková kapela Mother’s Angels z Litomyšle, která se role předskokana ujala skutečně se ctí. Za energické písně si získávala stále větší a větší přízeň publika. Po posledním songu je z pódia vyprovodil obrovský potlesk nacpaného U-klubu. O přídavek si však návštěvníci již neřekli. Všichni totiž netrpělivě čekali na Michala Hrůzu se skupinou, který se mezitím chystal na olomoucký koncert v zákulisí.

Při přípravě očekávaného koncertu se začal prostor u pódia stále zmenšovat. Fanoušci chtěli být co nejblíže, aby si mohli prohlédnout Michala Hrůzu, který se na koncertní pódia vrátil po vážné nehodě. Po bitce na Stodolní ulici v Ostravě byl dlouhou dobu dokonce v ohrožení života. Na stage však přišel zpěvák ve velmi dobré formě. Sympaťák s příjemným hlasem si získal publikum od samého počátku. Během koncertu představoval jak staré pecky, které nahrál ještě se svojí minulou skupinou Ready Kirken, tak novější písničky jako například Zakázané uvolnění.

Michal Hrůza s kapelou udělal návštěvníkům radost také speciálním hostem. Hned dva duety si s nimi střihla i zpěvačka a moderátorka Klára Výtisková. S každou další písní byla atmosféra lepší. Skupina Hrůzy dávala do vystoupení vše a to publikum dokázalo náležitě ocenit. Po poslední písni se nechtělo s kapelou jen tak rozloučit.

Co říci na konec? Michal Hrůza rozhodně nezapomněl zpívat a umí stále vytvořit pořádnou klubovou atmosféru, jak se sluší a patří. Jestli patříte mezi fanoušky hitů jako Bílá velryba, Duše do vesmíru, Venuše, Poslední dobou či 1+1, rozhodně nebudete litovat investice za lístek. V předprodeji pořídíte vstupenku za 250 korun, na místě si pak ještě o 50 korun připlatíte.

Další plánované koncerty v rámci turné:

  • 10. 04. – Opava /Art/
  • 11. 04. – Jihlava /KD/
  • 15. 04. – Liberec /Lidové sady/
  • 17. 04. – Tábor /Hotel Palcát/
  • 18. 04. – Ústí nad Labem /Doma/ 
Názor informuji.cz: 80%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Místo konání: U-klub

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!