Chinaski pokřtí novou desku. Vstupenky jsou beznadějně vyprodané

Chinaski pokřtí novou desku. Vstupenky jsou beznadějně vyprodané 

Česká skupina Chinaski vydává dlouho očekávané album Rockfield, které se na hudební pulty dostane již 24. října. V ten samý den se uskuteční také slavnostní křest nové desky v pražském Hard Rock Cafe. Kvůli obrovskému zájmu přidala ale skupina ještě další dva koncerty, na kterých se křest uskuteční. Na vystoupení v Hard Rock Cafe se totiž fanoušci už jen tak nedostanou. Všechny lístky již mají své majitele.

Nejnovější album skupiny Chinaski bude velmi speciální. Nejenže mají členové kapely ambice vytvořit vůbec nejlepší desku své kariéry, ale ani místo realizace alba nebylo ledajaké. Nejnovější počin natáčeli v legendárních britských studiích Rockfield, podle nichž je album také pojmenované. V minulosti zde nahrávali svá díla světové skupiny jako Queen, Coldplay, Oasis či zpěváci Robert Plant a Iggy Pop. Rockfield se nachází na venkovské farmě, která je odtržená od civilizace. Pro kapelu bylo nahrávání v britských studiích údajně velmi inspirující a fanoušci se mají na co těšit.

Na natáčení nejnovějšího alba se podílel britský hudební producent Greg Haver, který spolupracoval například i s hudebníky jako Catatonia, Bullet for My Valentine či Melanie C. „Loni na podzim ve chvíli, kdy to vypadalo, že Chinaski možná už jednou provždy zmizí v historii, jsme v rámci cédéčka Best of natočili dvě nové písně - Stížnost a Hlavolam. Ty písničky jsme shodou šťastných náhod natočili s Gregem Haverem. Odpálilo nám to takovou sezónu, jakou jsme ještě nezažili. Trvalo nám pak dlouhou dobu, než jsme ho ukecali, aby s námi udělal celou desku. Ale nakonec jsme ho ukecali,“ popisuje začátek spolupráce frontman skupiny Michal Malátný.

V pátek 24. října tak skupina Chinaski pokřtí svou nejnovější desku Rockfield ve společnosti nacpaného Hard Rock Cafe v Praze. Koncert je totiž beznadějně vyprodaný. Z důvodu obrovského zájmu se proto rozhodla kapela přidat ještě dva další koncerty, na kterých se křest desky uskuteční. Ty proběhnou 7. a 8. prosince v pražském Lucerna Music Baru. I vstupenky na tato přidaná vystoupení ale mizí závratnou rychlostí.

Lístky na prosincová vystoupení v Lucerna Music Baru můžete zakoupit za 350 korun na pokladně, případně na internetovém předprodeji za 372 korun. V případě, že se nechcete vzdát prvního koncertu v Hard Rock Cafe, můžete zkusit štěstí ve speciální soutěži, kterou si pro vás přichystali členové skupiny na svých oficiálních facebookových stránkách

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!