Podzimní Dyzajn market se koná již tento víkend

Podzimní Dyzajn market se koná již tento víkend

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


23. a 24. září se náměstí Václava Havla v blízkosti Národního divadla v Praze promění na trh 180 designerů šperků, kabelek, porcelánu, hraček, doplňků a oblečení. Dominantou podzimního vydání budou workshopy, a to tvůrčí i relaxační.

Hlavním bodem programu je tentokrát šest workshopů: kurz krasopsaní s Krasopiskou, šití hraček s autorkou značky Co budu dneska šít?, tvorba přírodní kosmetiky s Liškou mazanou, relax při Vyladěné masáži nebo možnost vyzkoušet si, jak fungují filmové přístroje, techniky či virtuální realita zdarma s NaFilMem.

Všechny workshopy budou probíhat v sobotu a neděli od 10 do 19 hodin. Ceny jednotlivých workshopů jsou v rozmezí 100 až 450 Kč. Zdarma pak mohou všechny děti návštěvníků tvořit v dětském koutku. Tentokrát se budou ve stylu indiánského léta vyrábět lapače snů a náčelnické čelenky.

Součástí každého Dyzajn marketu je i doprovodný program, který probíhá na pódiu uprostřed náměstí. Těšit se můžete na kapely a na divadelní představení nejen pro děti, třeba na loutkové divadlo Buchty a loutky, které je k vidění zdarma málokdy, funky band Juicy Freak nebo slovenskou zpěvačku Sisu Fehérovou.

Foto: archiv Dyzajn Market

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!