Křehká krása. Jablonci nad Nisou již pošesté vládne sklo a bižuterie

Křehká krása. Jablonci nad Nisou již pošesté vládne sklo a bižuterie

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Prodejní výstava nové kolekce čtyřiceti výrobců skla a bižuterie probíhá od 10. do 13. srpna v jabloneckém Eurocentru. Souběžně s akcí probíhá také Mezinárodní trienále skla a bižuterie, které prezentuje to nejlepší z řemesla na českém trhu.

Návštěvníkům v rámci Křehké krásy nabízíme čtyři dny plné zážitků v krásném výstavním areálu. Chceme podpořit tradiční bižuterní a sklářský průmysl a představit ho v plné kráse. Přejeme si, aby se návštěvníci výstavy a Mezinárodního trienále skla a bižuterie přesvědčili o kreativitě a umění českých sklářů a výrobců bižuterie,“ uvedl předseda Svazu výrobců skla a bižuterie Pavel Kopáček.

Výstava nabídne rozsáhlý program předvádění vybraných technik zpracování skla a bižuterie, jemuž dominují mobilní sklářská huť a tvůrčí dílny určené zejména dětem. Doprovodný program zahrnuje svazovou módní přehlídku „Made in Jablonec 2017“, letos s podtitulem „Glamorous Day“.

Vrcholem programu bude páteční večerní koncert, kdy 11. srpna od 18 hodin v amfiteátru výstaviště vystoupí skladatel a zpěvák Jaroslav Uhlíř.

Vstupné na Křehkou krásu činí 50 korun. Vstupenka platí po celou dobu výstavy, včetně všech výstav muzejního trienále a pátečního koncertu Jaroslava Uhlíře. Děti do 15 let mají vstup v doprovodu rodičů zdarma.

Foto: krehkakrasa.cz

Z výstavy Křehká krása. Zdroj: krehkakrasa.cz

Z výstavy Křehká krása. Zdroj: krehkakrasa.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!