Elton John se přesně za týden vrátí do Prahy

Elton John se přesně za týden vrátí do Prahy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Britský zpěvák, skladatel a jedinečný klavírista Elton John patří mezi největší žijící hudební ikony. Počátkem tohoto roku vydal své v pořadí již třiatřicáté studiové album s názvem Wonderful Crazy Night, a právě s touto deskou se opět vydal i na velké světové turné. Přesně za týden, tedy 26. listopadu, se tento hudebník opět představí i českému publiku.

Elton John desku Wonderful Crazy Night natáčel s mnoha hudebními kolegy, kteří ho doprovází již od jeho hudebních začátků - bubeníkem Nigelem Olssonem, se kterým pracuje již od pozdních šedesátých let, nebo kytaristou Daveyem Johnstonem, který s Eltonem Johnem hrál poprvé v roce 1971. O produkci desky se postaral T-Bone Burnett, který je podepsaný i pod zpěvákovo výtečnou minulou deskou The Diving Board a vyprodukoval pro něho i album The Union, které Elton John v roce 2010 natočil s nedávno zesnulým Leonem Russellem.

Aktuální koncertní turné Eltona Johna, na které vyrazil se svojí doprovodnou kapelou, je jedno z nejrozsáhlejších jeho celé hudební kariéry a bude ukončeno až v červenci příštího roku. V následujících dnech se zpěvák představí v Holandsku, Německu a Rakousku, pak už ho bude čekat Česká republika. Do Prahy se vrátí po třech letech od své poslední návštěvy, kdy nadchl diváky ve vyprodané O2 areně. Dodejme, že úplně poprvé se u nás představil v roce 1984, tehdy se jeho koncert uskutečnil v Paláci kultury.

I tentokrát je pražská O2 arena již téměř vyprodána. Pokud tedy nechcete o tuto show přijít, měli byste si vstupenky pořídit co nejdříve.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Elton John

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!