Před Benem Harperem vystoupí duo The Jack Moves

Před Benem Harperem vystoupí duo The Jack Moves

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Milovníci osobitého spojení rocku, blues, folku i r&b už dozajista odpočítávají poslední dny do prvního pražského koncertu Američana Bena Harpera a jeho kapely The Innocent Criminals. Tato parta ale nedorazí sama, s sebou si přiveze i speciálního hosta, kterým bude seskupení The Jack Moves.

Seskupení, které pochází z amerického města Newark, tvoří zpěvák a kytarista Zee Desmondes a hudebník Teddy Powell. Duo hudebně propojila společná láska s hip-hopu, funku a soulu šedesátých, sedmdesátých i osmdesátých let, což se viditelně odrazilo i v jejich vlastní produkci, na kterou odborná kritika právem pěje chválu. Do Prahy kapela z New Jersey přijede představit své skvělé debutové album The Jack Moves, které vydala loni na podzim.

Obě dvě kapely vystoupí v Praze již z příští týden, ve středu 28. září, kdy se na ně můžeme těšit v prostorách Fora Karlín. Na koncertě Ben Harper představí i svoji letošní albovou novinku Call It What It Is, která je již třináctou položkou v jeho diskografii. Vstupenky na tento jedinečný hudební zážitek seženete za jednotnou cenu 990,- Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!