Slza zahájí v dubnu turné ke svému debutu Katarze

Slza zahájí v dubnu turné ke svému debutu Katarze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Duo Slza, které na scéně české populární hudby oslavilo nedávno první rok své existence, má za sebou nevídané množství úspěchů. Jejich debutové album Katarze se skvěle prodává a existuje jen málokdo, kdo by neznal jejich chytlavé hity Lhůta záruční, Celibát či titulní píseň Katarze. Letošní rok kapela odstartovala v Novém Městě na Moravě, kam se původně vydala na soustředění, ale po horlivých žádostech fanoušků zde odehrála dva koncerty, které byly v obou případech beznadějně vyprodané. Nyní oficiálně ohlásila jarní Katarze TOUR 2016!

Turné vypukne v neděli 3. dubna v Eurocentru v Jablonci nad Nisou a skončí 16. května ve Velkém Meziříčí. Kapela pro fanoušky v osmi městech chystá nejen speciální koncertní show, ale i autogramiádu. Vstupenky jsou již nyní k dostání v síti Ticketportal.

"Poslední rok se Slzou zažíváme něco neskutečného. Doufali jsme, že by se naše koncerty jednou mohly vyprodávat, ale že to přijde tak brzy, to jsme vážně nečekali. Máme ty nejlepší fanoušky a nešťastnější jsme, když s nimi můžeme tu energii a emoce sdílet společně. Místa našeho jarního turné jsme proto volili podle nich a jedeme i do míst, kde jsme ještě nehráli. O to více se těšíme," zaznělo od Petra Lexy a Lukáše Bundila.

Slza o sobě dala poprvé vědět před rokem, kdy veřejnosti představila debutový singl Lhůta záruční. Ten se záhy stal hitem a zařadil se mezi nejúspěšnější videa na YouTube (více než 10 milionů zhlédnutí, což je na české poměry úctyhodné číslo). Od té doby Petr a Lukáš přispěli do českého éteru dalšími dvěma hity a klipy, které se všechny dostaly do TOP 5, a posbírali několik prestižních cen, z nichž jmenujeme alespoň ocenění Objev roku a Mattoni hvězda internetu v populární anketě Český slavík. Důležitý milník přišel s jejich debutovým albem Katarze, které záhy po vydání získalo neuvěřitelně ocenění platinová deska a jeho aktuální prodej přesáhl hranici 12 000 ks.

Katarze TOUR 2016 bude mít následující průběh:

  • 3. 4. Jablonec nad Nisou - Eurocentrum - Jiráskova 7
  • 4. 4. Kladno - Dům kultury - nám. Sítná 3127
  • 5. 4. Písek - Centrum kultury - nábřeží 1. máje 1605
  • 10. 4. České Budějovice - KD Vltava - Františka Ondříčka 46
  • 11. 4. Stříbro - Kulturní dům  - Gagarinova 1344
  • 24. 4. Prostějov - Společenský dům  - Komenského 6
  • 15. 5. Příbram - Sportovní hala - Legionářů 378
  • 16. 5. Velké Meziříčí - Jupiter Club - Náměstí 17

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Slza

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!