Protheus a Komunál vyráží na společné turné

Protheus a Komunál vyráží na společné turné 

Rockové kapely Protheus a Komunál pojí dlouholeté přátelství během něhož vzniklo i několik společných písní. Proto se rozhodli uspořádat společné jarní turné.

Kapely odehrají celkem 28 koncertů po celé České republice. Zahajovací koncert proběhne již tento pátek 16. února v Chlumci a den nato v Prachaticích. Mezi dalšími zastávkami nebudou chybět například Most, Karlovy Vary, Plzeň, Kolín, České Budějovice, Tábor, Jihlava, Brno, Boskovice, Zlín, Olomouc nebo Ostrava. Obě skupiny slibují fanouškům jak vlastní sety sestavené z ověřených hitů, tak velkolepé společné finále, během něhož zazní i společný song Múzy, který byl napsán právě u příležitosti této tour.

Navíc každému koncertu bude předcházet podpisovka a focení s fanoušky. Frontman kapely Protheus dodává: „Bude to fakt velká jízda. Chceme oslavit naši společnou vášeň k muzice, ke koncertům a ke všemu okolo, co k tomu patří. Chceme být co nejblíž svým fanouškům a chceme je nabít energií a radostí.“ Už sám název turné Sex, Pivo a Rock'n'roll hovoří za vše.

Fanoušci i zvědavci mohou kupovat své lístky na stránkách Ticketstream. Zbývá doplnit, že Turné, které končí v první polovině května, bude doplněno a symbolicky uzavřeno na podzim, konkrétně 19. října megakoncertem ve Foru Karlín.

Foto: Petr Becka 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!