Balkan Bashavel míří opět do Brna!

Balkan Bashavel míří opět do Brna!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Vzhledem k tomu, že Balkan Bashavel sklidil u brněnského publika rovněž velkou oblíbenost, vrací se po několika měsících opět na místo činu. A jelikož je letnímu počasí přáno, bude i tato akce protkána pravou letní atmosférou, v doprovodu balkánských a cikánských rytmů!

Na Malé letní scéně hradu Špilberk vystoupí populární a vyhledávané DJské duo MALALATA, pětičlenná skupina The Love Songs Orchestra a Dr. Balkan z Basta Fidli Crew. Program bude opravdu živý, protože nebude chybět ani žonglérský worskhop, grilované pochoutky a osvěžující domácí limonády.

MALALATA Sound System (SK)

MALALATA je synonymem balkánských beatů, cikánské muziky, mexické cumbie a karibského reggae. Vystoupení DJského dua v každém rozproudí krev! Nejeden evropský klub pulzoval v těchto rytmech. Djské duo předvedlo show i na festivalech, jako např. Pohoda, ale rovněž měly tu čest vystupovat s esy, jako je např. Parov Stelar Band, nebo N.O.H.A. 

The Love Songs Orchestra (CZ, live)

Nespoutaná energie, silné emoce a dokonalé propojení mezi kapelou a publikem – to vše charakterizuje každé vystoupení této noblesní tuzemské dechovky.

Dr. Balkan (CZ)

Dr. Balkana – člena slovácké audiovizuální grupy Bassta Fidli Crew, láska k folklornímu ornamentu a tradiční muzice dovedla ke zkoumání fúzí folklórů Evropy s elektronickými zvuky. Styly jako folkstep a baltik bass doplňuje v setech o tradiční cimbálové a balkánské songy.

Čekejte opravdu nečekané a slyšte neslýchané!

Zdroj: TZ

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Hrad Špilberk nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Hrad Špilberk

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!