Metalisti z In Flames se chystají dobýt pražský klub Roxy

Metalisti z In Flames se chystají dobýt pražský klub Roxy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Další metalová banda přijíždí do České republiky potěšit své fanoušky. Připravte se na koncert In Flames. V září se tato švédská death metalová partička chystá zbořit pražský klub Roxy. Ta sem přijede představit své v pořadí již jedenácté studiové album Siren Charms, které vydá 5. září 2014.

Skupina In Flames vznikla v roce 1990 ve švédském Göteborgu. Ve své době velmi vynikala, protože byla jednou z prvních skupin, která začala hrát melodic death metal. Proto je také považována za zakladatele tohoto žánru společně se skupinou At he Gates či Dark Tranquillity. Kapela známá především svými melodickými kytarami a výraznou rytmikou se vryla do srdcí metalových fanoušků zejména alby jako „The Jester Race“, „Colony“ či „Clayman“.  Komerční úspěch, který jim zajistil všeobecnou pozornost, získala kapela až pomocí desek jako „Reroute to Remain“ či „Soundsof a Playground Fading“.

In Flames nyní vyráží na velké evropské turné, během kterého se zastaví také v Praze. V music klubu Roxy vystoupí 29. září. Spolu s nimi zahrají další dvě kapelky. Jedná se v první řadě o kalifornskou heavy metalovou skupinu Wovenwar a anglickou hardcorovou bandu While She Sleeps. Lístky jsou již v prodeji v síti Ticketportal. Cena jedné vstupenky je 710 Kč.

Jestliže nestihnete koncert v Praze, můžete navštívit jejich vystoupení v sousedních státech. Při svém turné nezapomenou totiž In Flames navštívit ani Německo, Polsko či Rakousko. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Roxy Prague nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!