Artemas

Artemas

Adresa:

Praha 1, Dlouhá 33

Termín: 22.9.2024 v 19:30 hod. (neděle)
Vstupné:

690 Kč

22září neděle 19:30

Žánr: koncertypop r'n'b indie


Nejstreamovanější hudebník těchto dní Artemas přijede 22. září 2024 do Prahy a vystoupí v pražském klubu Roxy.

I Like the Way You Kiss Me – tomuhle bangeru prostě nelze uniknout, kdo by taky chtěl? Artemas a jeho píseň, která vykresluje obraz napjatého vztahu, nejistotu i zklamání, kralují TikToku a během pár dní překonali také hranici 450 milionů přehrání na Spotify. Aktuálně nejstreamovanější umělec v Česku přijede už v září do Prahy. 

Britský hudebník s kyperskými kořeny vyráží na tour You’re Really Early… a jednou ze zastávek bude i Praha. V klubu Roxy zahraje 22. září 2024. 

Artemasův zvuk samouka prolínajícího grunge s melodickým popem se zrodil v době karantény, ačkoliv skládat začal už na střední škole: „Tehdy jsem koukal na dokument o Nirvaně a úplně mě to pohltilo. (…) Přitahuje mě hudba lidí, kteří se o sobě nesnaží udělat hezký obrázek – Frank Ocean, Amy Winehouse nebo The Weeknd… A mně je dobře, když můžu dělat totéž.“

Čtyřiadvacetiletý Artemas Diamandis vydal první tracky v roce 2020 a řemeslo skladatele a producenta zdokonaloval ze své ložnice v anglickém Oxfordshiru. Aktuálně žije v Londýně, odkud poslal do světa letošní album Pretty v čele s virálním trackem If You Think I’m Pretty. Artemas zkrátka umí dělat hudbu, která je nakažlivá, kterou nemůžete dostat z hlavy – a jste s tím úplně v pohodě.

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Artemas

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)