Literární novinky - vychází audiokniha Jiří Kájínek či třetí díl série Erilian

Literární novinky - vychází audiokniha Jiří Kájínek či třetí díl série Erilian

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Rádi bychom Vám představili několik zajímavých titulů, které vycházejí u nakladatelství Fragment. Zároveň Vás chceme pozvat na dvě zajímavé literární akce.

Toulky po Provence s podtitulem Průvodce, který vás bude bavit napsala Jaroslava Dvořáková. Když se to narodilo, bylo to jenom takové bílé nic, do hrsti se to vešlo; ale anžto to mělo pár černých ušisek a vzadu ocásek, uznali jsme, že to je psisko, a protože jsme si přáli mít psí holčičku, dali jsme tomu jméno Dášeňka… Objevujte svět s Dášeňkou, která se má čile k světu! Sotva se naučí chodit, hned zkouší také běhat, skákat, pelášit, sprintovat, ale i padat, kutálet se nebo metat kotrmelce. Aby neposedné štěně chvíli posedělo, rozhodl se mu "páníček" Karel Čapek napsat několik psích pohádek. Vám je bude vyprávět Václav Vydra, tak si pěkně sedněte a poslouchejte.
Kniha Toulky po Provence bude pokřtěna v restauraci Starý pán na Praze 10. V pondělí 26. května se od 17 hodin můžete setkat s jejich autorkou Jaroslavou Dvořákovou a odnést si zážitky ze křtu i samotnou knihu.


Po vydání knihy Jiří Kájínek – Můj život bez mříží přichází i její audioverze. Autentické vyprávění nejznámějšího českého vězně pořízené za přísných bezpečnostních podmínek přímo v prostorách věznic Mírov a Rýnovice. Poslechněte si, co říká o svém dětství, dospívání, láskách, zálibách, ale i o umění otevřít každý zámek. O svém vztahu k lidem, k penězům, ke zbraním... Autor nám zpoza mříží pootevírá dvířka do nitra své osobnosti a na malý okamžik tak do něj dovoluje nahlédnout. Audiokniha je ve formátu MP3.


Poslední pozvánka je na křest knihy, mladé a oblíbené české autorky, Terezy JanišovéStřípky hvězd, která je třetím dílem její úspěšné fantasy série Erilian. Knihu pokřtí 26. května od 17 hodin Martin Dejdar za doprovodu irských lidových písní skupiny Goblin. Křest se koná v Knihkupectví Fantasya, Šafaříkova 11, Praha 2.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!