Kam v Praze na Den dětí?

Kam v Praze na Den dětí?

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Mezinárodní den dětí se blíží, máme pro vás pár tipů pro celou rodinu...

  • 1. června nabídne kino Ponrepo v Bartolomějské ulici program pro děti všech věkových kategorií. Od 13.30 se bude promítat klasika Krotitelé duchů a od 15.30 pásmo pohádek Miloše Macourka, Adolfa Borna a Jaroslava Doubravy - Mach a Šebestová, Ze života dětí či Ze života ptáků. Všechny filmy budou promítány exkluzivně z 35mm filmových kopií. Pro děti jsou mimo filmových projekcí připravené i soutěže o ceny, tvůrčí dílny na dvoře Konviktu a občerstvění.
  • Na Praze 9 – Podviní – pozvou v pátek 30. května do Pohádkového lesa, od 9.30 do 11.30 je zde připraven program pro mateřské a základní školy a na děti bude čekat deset pohádkových postav včetně Jeníčka, Mařenky a Ježibaby. Odpoledne bude patřit veřejnosti, která si bude moci projít trasu Pohádkového lesa od 14 do 17 hodin a souběžně s tím může navštívit různé pouťové atrakce. Pro děti i dospěláky bude také připraveno Lanové centrum Proud v těsné blízkosti parku.

  • Dům dětí a mládeže Praha 8Spirála a Odbor kultury Úřadu Městské části Praha 8 zvou na Den dětí také v pátek 30. května od 8.30 hodin. Akce se uskuteční v KD Krakov v Bohnicích. Na programu jsou soutěže pro žáky základních škol v čase 8:30 – 10:30 a soutěže pro školky a veřejnost v čase 10:30 – 12:30. Za účast v soutěžích děti obdrží odměnu.
  • Na Karlínském náměstí se v sobotu 31. května od 10 do 15 hodin bude konat „Den dětí Zeměkoulení“. Pestrý program nabízí ochutnávky exotických jídel, módu světových metropolí, hry dětí z celého světa, orientální a originální vystoupení, tanec, hudbu a zpěv. Součástí akce jsou i Karlínské farmářské trhy.
  • Městská část Praha Kbely zase připravuje „Den s Vinnetouem“. Bude se konat 31. května v Centrálním parku Kbely a na děti čekají indiánští náčelníci se svými disciplínami a s nimi i jejich indiánská vesnice, opravdové tee-pee, totem, spousta zajímavostí, dárků a překvapení. A možná prý dorazí i samotný Vinnetou! Pro každé dítě je připraveno malé překvapení, výhry i možnost si vyrobit indiánské předměty či vymyslet indiánskou přezdívku.
  • Obchodní dům Ikea Zličín láká 1. června od 11 do 15 hodin všechny děti na malování na obličej a kouzelná zvířátka z balónků. K dispozici je i dětský koutek.
  • Městská část a kynologické centrum Rychety zvou na Den dětí v neděli 8. května do Areálu Rychety od 13:00 hodin. Dětský den moderuje a zpívá Heidi Janků, vystoupí Maxim Turbulenc, Klaun Ferda a jeho animační program...a možná přijde i Majda a další překvapení!

Více akcí pro děti najdete v sekci "Kam s dětmi".

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!