Jarní Holešovice Fashion Market proběhne poslední týden v dubnu. Těšit se můžeme na nové tváře i doprovodný program

Jarní Holešovice Fashion Market proběhne poslední týden v dubnu. Těšit se můžeme na nové tváře i doprovodný program

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Od pátku 25. dubna do neděle 27. dubna se v prostorách Pražské tržnice v Holešovicích uskuteční největší český trh nezávislé módy, šperků a designu - Holešovice Fashion Market. Osmý a zatím největší díl marketu se rozroste o další halu - Newcomer’s Hall, ve které se představí noví a začínající vystavovatelé. Holešovice Fashion Market nabídne tentokrát ve čtyřech halách více prodejců a prostoru pro pohodlný nákup a vyžití pro všechny příznivce originální tvorby a designu.

V nové sekci nováčků - Newcomer’s Hall se představí například značka Babibobik vyrábějící brože a dekorace z přírodních materiálů v zemitých barvách. Originální barevné oblečení a doplňky pro děti i dospělé značky My Fleur. Šperky, lžičky a dekorace značky Matilda, vyráběné z páleného smaltu v peci a dekorovány sklem a platinou. Československé autorské plakáty Poster LAB vytvářející originální interiérové plakáty v limitovaných edicích. Značka CATena nabízející lehké, neobvyklé a výrazné šperky z recyklovaných hmot. A mnoho dalších.

Pro návštěvníky marketu je připraven doprovodný program, po dobu konání budou na místě hrát DJs. Módní návrháři představí své nové kolekce pro jaro/ léto 2014 v rámci sekce módních komentovaných přehlídek. Program doplní hudební a taneční vystoupení a workshopy. Studio Kredenc Sítotisk připraví hororové kino, ve kterém si budete moci nechat potisknout textil černobílými potisky ze speciální série Adams Family. Těšit se můžete i na oblíbené fotostudio SAVEC, které vás opět zdarma vyfotí, tentokrát ve stylu Pražské Jaro. Na místě bude i chill-out zóna s barem a posezením. Občerstvení nabídne palačinkárna Galetka, vegetariánský Hustánek, česko-vietnamská kuchyně Food Design, nebo například cukrárna Sweet Harmony a dobroty Upekla.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Pražská holešovická tržnice nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!