Soutěž kapel Rockpro jde do finále!

Soutěž kapel Rockpro jde do finále!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


V současné době proběhlo první i druhé kolo soutěže RockPro a semifinalisty jsou kapely The Viv a Čardáš klaunů. Finálové kolo proběhne v březnu 2014.

Jelikož jsem se osobně zúčastnila druhého kola SKRP ráda bych upozornila na výbornou a skvělou kapelu The Viv. Tato rock-grunge kapela mne překvapila nejen svou dravostí, výjimečností a drivem, ale taky neobyčejnou dávkou undergroundu. Kapela tvrdí, že hraje přímočarou riffovou hudbu, ale pokud ji uslyšíte a uvidíte life, dostane vás velmi snadno a rychle do nejniternějšího pocitu experimentálního zážitku. Debutovou desku s názvem Creature nahráli The Viv v září roku 2012.

Každopádně finálové kolo soutěže Rockpro v březnu 2014 si nenechte ujít nejen kvůli dobré rockové muzice, ale také pro zažití kvalitního, netradičního a undergroundového stylu.

Historie soutěže RockPro se datuje k únoru 2009, kdy Tomáš Tvrdík společně s Petrem Tomanem uspořádali několik méně či více vydařených koncertů - první v Exitu Chmelnice, další pak většinou v komorní atmosféře žižkovského Jet clubu. Koncem roku 2009 domlouvají Tomáš s Petrem spolupráci s kapelou COTAM a posléze s Dark Requiem. Začínají vystupovat pod jménem Music Managment a mířit o poznání výš. Díky spolupráci Dark Requiem si také kluci rozšiřují pole působnosti o metalové akce.

Více na http://www.rockpro.cz/

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!