Pavel Batěk s kapelou The End of Colours pokřtí DVD

Pavel Batěk s kapelou The End of Colours pokřtí DVD

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


The End of Colours, revival  legendárních The Doors, připravili pro své posluchače autobiografické, hudebně­dokumentární DVD. Jeho křest se uskuteční v prostoru komorního Divadla Na Fidlovačce. Skupina v čele s Pavlem Baťkem přichystala kromě  křtu a samotného koncertu také dárek v podobě DVD zdarma.

Slavnostní křest DVD „Sedmnáct barev ticha“ se uskuteční 25. února od 19:30 hodin. Na akci, která se koná v Komorní  Fidlovačce,  nemůže  chybět  ani  ředitelka  této  scény  a herečka Eliška Balzerová, která se ujme křtu. Program začíná promítáním  dokumentárního filmu,  který v režii Petera Chmely představuje hudební sestavu The End  of Colours tak, ji neznáte. Po skončení na pódium vtrhne kapela, která přítomným nabídne svůj vytříbený repertoár, skládající se z písní populárních The Doors. Ale nemusíte se bát, že TEOC legendu kopírují.

„Nastudovali jsme veškerý dostupný materiál o The Doors  a téma, skladby a jejich poselství si teď prožíváme po svém. TEOC tedy nejsou obyčejnou kopií této legendy, ale osobitým uměleckým tělesem...,“ prozrazuje Petr Batěk,  který je hudebníkem a  zároveň manažerem TEOC.

Za sedmnáct let svého působení chystá sestava i jiné hitovky, než na které byli doposud fanoušci zvyklí. „Rozhodli jsme se, že je na čase trochu doplnit repertoár. Nehrajeme jen skladby známé z médií… Saháme také mezi náročnější a méně ohrané písně. Důležitá je i patřičná dávka improvizace,“ říká Petr Batěk.

Nechte se tak unést do 70. let, do legendární show Teda Sullivena, ve které vystupovali všichni významní  umělci  té  doby. Jako  předskokany si skupina pozvala hosty, mezi kterými nebude chybět APU Band, kde účinkuje i Anna Baťková.

Dobovou atmosféru „Doorsáků“ dokreslí pracující malíř Otto Painter. Přítomní diváci totiž budou svědky toho, jak malíř během hudební produkce namaluje portrét Jima Morrisona.

Pro více informací nejen o této akci, ale o celé kapele The End of Colours navštivte webové stránky agentury PHB­ART. Nebo navštivte Magazín PraKultura, kde se dozvíte pravidelné info jak o bratrech Baťkových, tak o TEOC. Pavel Batěk se totiž stal tento rok tváří tohoto magazínu o kulturním dění v Praze.

Nejvíce  však  kapelu  poznáte  právě  na  jejích  koncertech. Přijďte na křest! Vstupenky zakoupíte na pokladně divadla za 100 korun. Koncert spojený s projekcí a křtem filmu  Sedmnáct barev ticha proběhne 25.2. 2014 od 19:30hod. v Komorní Fidlovačce. Všichni, kdo se zúčastní, si DVD odnesou domů.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Komorní Fidlovačka

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!