Nejlepší mužský komorní sbor CHANTICLEER zazpívá v pražském Rudolfinu

Nejlepší mužský komorní sbor CHANTICLEER zazpívá v pražském Rudolfinu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


„Orchestr hlasů“, jak se dá také nejlepší mužský komorní sbor CHANTICLEER nazvat, vystoupí v pražském Rudolfinu. Na jediném koncertu v Česku tu třemi cenami Grammy oceněný vokální soubor Chanticleer, zazpívá už 26. ledna.

Nejnovější program She Said / He Said v rámci evropského turné nabídne renesanční a barokní hudbu, díla Brahmse a Ravela, ale i hity, které proslavili zpěváci Johny Cash, Frank Sinatra a Diana Krall nebo rocková skupina Elbow.

Nejlepší mužský komorní sbor na světě (podle časopisu New Yorker) a Soubor roku 2008 (podle ankety  Musical America), si vybudoval svoje renomé jedinečnou interpretací klasické i populární hudby od renesančních skladeb až po díla soudobých autorů. V repertoáru nechybí ani hudba jazzová a stylově věrné provedení gospelů. Dokonalé propojení dvanácti mužských hlasů, pokrývající škálu od profondního basu po vysoký kontratenor, přineslo tělesu světový ohlas a označení „hlasový orchestr“.

Nahrávky souboru, kterých se prodalo více než milion, se těší velké pozornosti publika i kritiky a získaly 3 x cenu Grammy.

Vstupenky na koncert jsou k dispozici v sítích Bohemia Ticket , Ticketpro a Ticketon.cz v cenách od 150Kč do 700Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Rudolfinum - Dvořákova síň nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!