Komici s.r.o. rozdávali radost pro Domov Radost

Komici s.r.o. rozdávali radost pro Domov Radost

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Speciální benefiční představení známých komiků proběhlo 5. listopadu v pražském Divadle Broadway. Během večera se na podiu postupně představila špička těch nejlepších komiků v žánru stand-up comedy, který u nás zpopularizoval především pořad "Na stojáka". Výtěžek z představení, doplněný o dar firmy TWIN s.r.o., se vyšplhal na neuvěřitelných 116 000 korun. Na konci představení byl slavnostně předán Diakonii Západ, která jej použije na dovybavení zbrusu nové domácnosti v Domově Radost pro osoby s mentálním postižením a autismem v Merklíně.

Jak výtečná show před vyprodaným divadlem vlastně probíhala?

S růstem popularity Komiků s.r.o. rostou i jejich možnosti. Zbyněk Knor poskakoval po scéně z leva doprava, zpředu dozadu a dokonce i naopak! Show tedy začala novinkou předskokanem. Miloš Knor neskutečně rozhýbával bránice situačními glosami a byl naším průvodcem v pánských i dámských magazínech, aby čtenáře moudrými radami navrátil ze scestí. Ruda z Ostravy zazpíval svůj originální song a seznámil přítomné s několika gameskami na zahnání nudy. Hra na vítěze "Cukáček," byla asi ta nejlepší: Kdo skočí z budovy Motokovu a nejdéle s sebou cuká. Výstup střídal výstup a postupně se publiku představili všichni zástupci skupiny Komiků s.r.o.

Uvolněná atmosféra vyvrcholila dražbou motocyklové helmy Jakuba Smrže a společným fotografováním při předávání šeku. O dodání pověstné závěrečné koruny se postarala Iva Pazderková, která dlouhými polibky častovala VIP hosty. Neunikl ani ředitel Diakonie Západ Petr Neumann, kterého jsme se zeptali jeho bezprostřední dojmy z představení.

"Všechna vystoupení byla skvělá a večer jsem si maximálně užíval od začátku až do samotného konce. Velmi mě například pobavila jedna z  hlášek od "hloupé blondýnky" Ivy Pazderkové v křesťanské věroučné přednášce: "Kristus vstal z mrtvých, no a koho se jako ptááál, jestli si na ně může lehááát?! A proč si vlastně na ně lehááál, no né?, děckááá!", uvedl bezprostředně po představení Neumann.

Nekončící závěrečný potlesk byl nepochybným důkazem, že všichni diváci se výborně bavili a my bychom chtěli připojit pouze: " Díky a jen více takovýchto radostných představení".

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Divadlo Broadway nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Divadlo Broadway

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!