Švédská poprocková skupina REDNEX potěší své fanoušky a vystoupí 7. listopadu v pražské Incheba Aréně

Švédská poprocková skupina REDNEX potěší své fanoušky a vystoupí 7. listopadu v pražské Incheba Aréně

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pozor změna.
Z technických důvodů dochází ke změně termínu konání pražského koncertu skupiny REDNEX.

Fanouškové švédské poprockové legendy o zážitek nepřijdou. REDNEX vystoupí v Incheba Aréně dne 30. ledna 2014. (původní termín 7.11.2013)

Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.


Švédská kapela byla založena v roce 1992 a je vysoce odlišná od dalších kapel, hlavně proto, že to není ani skupina - je to spíš projekt, koncept, duch nebo postoj! Na svém kontě má přes 10 miliónů prodaných nosičů a v žebříčcích bodovala se svými hity jako „Cotton Eye Joe“, „Old Pop in an Oak“, „Wish You Were Here“ nebo „Spirit of the Hawk“.

Nedefinování hranic a nadčasovost tohoto projektu je však jedním z dvou tajných složek k dlouhodobému úspěchu. REDNEX je nesmrtelný, jako je nesmrtelná samotná hudba.

REDNEX vytváří svým originálním přístupem k hudbě a jejímu sdělení kontrapunkt ke všemu, co hudební průmysl obvykle znamená – kouzlo, status celebrity, třpytky a zlato. 

REDNEX pohrdá konvencí. REDNEX provokuje a liší se. Je to životní styl, strategie a smysl života. A REDNEX to vše dělá s úsměvem, s touhou bavit svou hudbou a projevem všechny fanoušky.

Jako předskokan vystoupí taneční skupina Caramella, která tak naváže na předchozí spolupráci s kapelou REDNEX z roku 2009 ve Švýcarsku. Fanouškové se tak mohou těšit například na hromadný step 30 tanečníků na hudbu "Cotton Eye Joe".

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!