Richard Müller s projektem Hlasy zavítá tuto neděli do Zlína

Richard Müller s projektem Hlasy zavítá tuto neděli do Zlína

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Večer plný největších hitů legendárního slovenského zpěváka Richarda Müllera bez jediného hudebního nástroje! Takový bude koncert, který se uskuteční 3.listopadu 2013 v sále nového Kongresového centra ve Zlíně.

Richard Müller přijede do Zlína s unikátním projektem „HLASY“. Několikanásobný Zlatý Slavík se spojil se skupinou Fragile a zazpívá nově upravené skladby bez použití jediného nástroje. Fanoušci se tak mohou těšit na nové album a turné. Jen čisté hlasy a dech beroucí forma interpretace „a cappella“.

„Oslovil jsem Braňa Kostku a ten řekl ano. Upřímně musím přiznat, že tak těžkou práci jsem za 30 let v mé kariéře ještě nezažil. Představoval jsem si to daleko jednodušeji. Je to ale těžká, velmi těžká práce. Zpívat s hlasy znamená, že tam nejsou žádná kytarová ani jiná sóla. Zatím se mi pracuje velmi dobře, protože to jsou všechno moc příjemní lidé“, chválí skupinu Fragile Richard Müller.

Skupinu Fragile tvoří zpěváci Braňo Kostka, Soňa Norisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Jana Golisová, Slavo Košecký, Vilo Csontos a Kamil Mikulčík. Všichni se na spolupráci s Richardem velmi těšili.

Za nacvičením každé skladby jsou hodiny a hodiny dřiny. Pro Richarda Müllera a celou skupinu Fragile je to však napínavé až nebezpečné dobrodružství. Stačí, když jeden udělá chybu a celá skladba je vniveč. Proto je název Fragile (křehký) víc než výstižný. HLASY si v podání “ a cappella” připravily nejen hity, ale také méně známé skladby zpěváka.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!