Metalová Insania má nové album "Zapal dům poraž strom". Pokřtí ho v Praze a Brně

Metalová Insania má nové album "Zapal dům poraž strom". Pokřtí ho v Praze a Brně

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kultovní crossoverová kapela Insania vydává nové, v pořadí již osmé, studiové album s pracovním názvem "Zapal dům poraž strom". Album by mělo vyjít pod labelem XProduction/Redblack (vinyl na značce Magick Disk Musick) koncem října a jako podpora bude natočen i klip „Božská komedie“.

Insania "Zapáleným domem" navazuje na předchozí alba „Rock’n’Freud“ a „Kult hyeny“, kdy texty opět přetékají jedem a sarkasmem, ale jako vždy v nich dominuje nadhled. („Ježíš vás miluje, ale my vás milujem taky!“).

Album by také mělo obsahovat malou technologickou hračku v podobě „skryté grafiky“, která se bude na přebalech CD/LP zobrazovat pomocí aplikace pro chytré telefony. Zároveň s albem vzniká interaktivní hra/adventura o podsvětí, vycházející z textů jednotlivých písní.

Zapal dům poraž strom bude následně pokřtěno na 2 koncertech: 22.11. v brněnském klubu Fléda (předkapela: Tisíc let od ráje) a následně 26.11. v pražském Rock Cafe (Předkapela: Jolly Joker & Country Metal of the Universe). V první polovině příštího roku by mělo následovat koncertní turné.

Insania: Za dobu víc než čtvrtstoletí existence získala tato svébytná formace řadu ocenění včetně Ceny Anděl za album „Rock´n´Freud“ (X Production, 008), oblibě se těší také v anketě rockových publicistů Břitva, kde vstoupila zároveň i do „Galerie legend“.

Více na http://www.insania.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!