SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na inspirativní konferenci Cesty na vrchol

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na inspirativní konferenci Cesty na vrchol 

Při sobotním odpoledni 20. ledna v ostravském Gongu uslyšíte šest autentických příběhů s neskromně formulovaným cílem: nasměrovat váš potenciál, uvažování a entuziasmus tím nejlepším směrem.

Zažijte den plný unikátních přednášek z úst šesti známých osobností ze světa umění, sportu a businessu. Etablovaní sportovci, podnikatelé a umělci vůbec poprvé veřejně promluví o zásadních životních rozhodnutích, která utvářela jejich unikátní "cesty na vrchol".

Jednotliví řečníci budou hovořit mimořádně otevřeně a dozvíte se to, co byste na stránkách Forbesu hledali marně. Abychom vyvážili obrovskou dávku know-how, inspirace a postupů jak tvořit cílevědomý mindset, užijete si pod dni plném atraktivně podaných příběhů navíc závěrečnou afterparty s DJ show.

Budete mít možnost si vyslechnout syrové pravdy o tvrdé kariéře, reálné vhledy do úskalí vrcholového podnikání a povědomí o skutečné ceně za úspěch. Dostanete osobně zprostředkovaná klíčová témata, esenci zkušeností a názory, které vás mohou na vlastní cestě dlouhodobě a trvale inspirovat. Získáte nové profesní i osobní kontakty a rozšíříte své vědomí o to, že v principu všichni řešíme stejné věci. V otázkových blocích na konci každé přednášky se také budete moct řečníků zeptat na cokoliv

Pokud si chcete účastnit této ojedinělé konference, stačí správně odpovědět na soutěžní otázku. Soutěžíme o 2 vstupenky.

Kdo z vybraných řečníků bude přítomen na konferenci Cesty na vrchol?

a) Petr Čech

b) Jaromír Jágr

c) Zbyněk Irgl

Nápovědu naleznete na stánkách Cesty na vrchol.

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište CESTY NA VRCHOL). Výherce vyhlásíme v pátek 12. ledna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Cesty na vrchol

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Multifunkční hala GONG nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: Multifunkční hala GONG

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!