SOUTĚŽ: Vyhrajte vstup na adrenalinový zážitek High Jump 2023

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstup na adrenalinový zážitek High Jump 2023 

V termínu 4. a 5. srpna se v lomu v Hřiměždicích uskuteční pokračování legendární akce High Jump. Skoky do vody z více než 20 metrů, spousta doprovodného programu v okolí žulového lomu a hudební afterparty na několika podiích. Soutěžte s námi o vstup!

Akce High Jump je výjimečná svou unikátní atmosférou, kterou navozuje prostředí zatopeného lomu a jeho okolí. Účast na akci opět potvrdili špičky extrémního skokanského sportu a na návštěvníky tak čeká podívaní na skokany z několika zemí světa.

Skrze moderní sport, díky kterému se závodníci mohou vznášet nad vodní hladinu, představí svou show například Petr Civín.

Kromě skoků do vody bude připravena exhibice dalších adrenalinových sportů a také hudební doprovod. Rapovou stage ovládnou v pátek a v sobotu například PSH, Rest, Prago Union s živou kapelou, Pio Squad, 58G nebo NobodyListen ve speciální show s Nik Tendem. Další hudební zonou bude Desparados Dance stage. Zde zahrají DJs zaměřující se na elektronickou taneční hudbu. Jedná se o přední tuzemská jména jako Roxtar, Matamar, TiGi, Saxofrancis, Tokátko a další.

Pokud si chcete dopřát tento jedinečný adrenalinový zážitek, můžete se zapojit do soutěže! Ve hře jsou 3x dvě vstupenky.

POZOR! TATO SOUTĚŽ OBSAHUJE PODMÍNKU, ŽE VÝHERCE MUSÍ SLEDOVAT INFORMUJI.CZ NA FACEBOOKU ČI INSTAGRAMU!

Soutěžní otázka zní: 

Jak se jmenuje sport, ve kterém se na High Jump představí Petr Civín?

a) Jachting

b) Kitesurfing

c) Flyboarding

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište HIGH JUMP). Výherce vyhlásíme 17. července. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv High Jump

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lom Hříměždice nabízí i další akce

Místo konání: Lom Hříměždice

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!