SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na festival KoresponDance

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na festival KoresponDance 

Největší site-specific festival současného tance v České republice - to je Mezinárodní festival KoresponDance. Každý rok KoresponDance otevírá dveře pohybovému umění nejen v Praze, ale hlavně ve Žďáru nad Sázavou. Do Žďáru letošní jedenáctý ročník zavítá znovu a vy máte skvělou možnost získat na některý z festivalových dnů vstupenky. Soutěžte s námi!

Pražská část KoresponDance proběhla na konci června a nyní se přesouvá do Žďáru nad Sázavou, kde se ve dnech 13. až 16. července uskuteční jeho hlavní část. Svou interdisciplinaritu letos projeví skrze téma Architektura a krajina. A vy můžete být u toho!

Soutěžíme o dva celodenní festivalové pasy. Konkrétní den si výherce může zvolit sám. Stačí správně zodpovědět následující otázku:

Kterého architekta letos oslaví festival KoresponDance ve Žďáru nad Sázavou?

Správnou odpověď na soutěžní otázku a Vámi preferovaný festivalový den nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište KoresponDance). Vylosovaného výherce vyhlásíme 7. července.

Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci. Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!