Soutěž: Vyhrajte vstupenky na energické Low Cost Paradise

Soutěž: Vyhrajte vstupenky na energické Low Cost Paradise 

Ozbrojený krásou a dožadující se spravedlnosti nám představení Low Cost Paradise ukáže poetičnost v každodenní realitě. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

Francouzský Cirque Pardi! nabízí ve svém představení Low Cost Paradise moderní cirkus oslavující zmatek. S tradičním cirkusovým menu, kde nechybí třeba klasická kruhová manéž, orchestr či klaun, představuje Cirque Pardi! svou aktuální cirkusovou show. Těšit se můžete na orchestr s rytmickými bubny, zpěv a tanec

Pokud chcete nahlédnout do moderního cirkusu v rámci ARENA festivalu, stačí odpovědět na soutěžní otázku. Soutěžíme o 2x dvě vstupenky v termínu 19. června od 19.00 v pražském Erpet centru.

Soutěžní otázka:

S jakými představeními vystoupí umělecký soubor Cirque Pardi! na letošní ARENĚ?

a) Rouge Nord, Mortel Jus de Mortel

b) Rouge Nord, Low Cost Paradise

c) Low Cost Paradise, Mortel Jus de Mortel

Nápovědu naleznete zde.

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište LOW COST PARADISE). Výherce vyhlásíme 15. června. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Festival ARENA 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!